*

International

Skræmmende fisketur: Her bider kæmpe haj i båden

Australske lystfiskere fik lidt mere spænding på fisketuren, end de havde regnet med.

En næsten fem meter lang hvid haj gjorde nogle lystfiskere ud for den australske sydkyst selskab på deres tur - og gjorde dem mere end almindeligt foruroligede.

For hajen lå længe og cirklede om båden, inden den af flere omgange bed i bådmotorens skrue og baskede med halen mod bådens skrog.

Manden bag våddragten er død

"Jeg har aldrig drømt om at se en haj i virkeligheden, men helst ikke på denne måde," fortæller Darcy Russel, der fangede hajens opførsel på kamera.

Man kan høre både ham og hans to fiskekammeraters nervøse stemmer undervejs, mens hajen cirkler omkring den lille fiskebåd.

Hvidhaj hoppede op i båd og sårede australsk fisker

Ingen af dem kom noget til ved mødet med den store rovfisk, men mon ikke de fik lidt mere nærkontakt, end de havde håbet på.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

JP mener: Endelig: Klar tale fra Trump

At Trump benyttede sin tale til at understrege, at amerikanske tropper som en del af den amerikanske familie kæmper på tværs af race, etnicitet, tro og hudfarve, må også hilses velkommen.
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Annonce
Biler
Test: Høj Peugeot i fin form med mindste motor
Vi tester Peugeot 3008, som vi sammenligner i versionerne med de to mindste motorer - en benzinmotor på 130 hk og en dieselmotor på 120 hk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her