*

International

Mand forsøgte at stjæle cykel fra kørende bil

Bagrude-kameraet afslørede, hvad føreren af bilen aldrig opdagede.

Man må give tyven lidt kredit: han mangler hverken mod, udholdenhed eller frækhed. Heldet, det havde han dog ikke på sin side.

Midt i den altid tætte trafik i det centrale London, forsøgte en ung mand på cykel at stjæle en anden (og noget dyrere) cykel fra et stativ bag på en kørende bil.

Ved hver given lejlighed, når bilen standsede i trafikken, forsøgte han at få cyklen låst op og taget af stativet - men uden held.

Urmager udvist: Slog tyv i hovedet med hammer

Cyklen, han prøvede at få fingrene i, er godt 25.000 kroner værd. Og altså stadig i den retmæssige ejers hænder, trods ihærdige forsøg på andet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Biler
Se flere
TV: Store- og lillesøster taler i telefon sammen to gange om dagen
Susanne Hvass Aalders på 68 år er storesøster til Ulla Ranum på 65. Selv om deres liv har udviklet sig meget forskelligt, er de tæt knyttet til hinanden og taler sammen i telefon mindst et par gange hver dag. De mener begge, at deres nære relation blev grundlagt i barndomshjemmet i Randers. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her