*

International

Endnu en mystisk menneskefod er skyllet op på canadisk kyst

Den 13. menneskefod på ni år er skyllet op på en kyst i den canadiske provins British Columbia.

Den seneste fod er blevet fundet på Vancouver Island, hvor billedet er fra. Arkivfoto: Chad Hipolito/AP

En canadisk mand fik sig i denne uge noget af en overraskelse, da han var på en vandretur langs Botanical Beach på den canadiske ø Vancouver Island.

Her opdagede han en løbesko, der indeholdt en menneskefod med en sok på. Normalt et usædvanligt fund, men ikke på de kanter.

Det var således den 13. fod, der er skyllet op på kysten i den canadiske provins British Columbia siden 2007, skriver The New York Times.

Ifølge talskvinden for den retsmedicinske afdeling i British Colombia, Barb McLintock, er der sat en efterforskning i gang, der skal klarlægge, hvem foden tilhører samt dødsårsagen. Hun siger ifølge flere udenlandske medier, at der formentlig ikke er tale om en forbrydelse.

Foden, der blev fundet ved kysten, er ifølge den retsmedicinske afdeling blevet løsrevet fra kroppen på grund af lang tid i vandet. Den tilhørende løbesko blev først solgt i de nordamerikanske butikker i marts 2013, hvorfor det tyder på, at dødsfaldet fandt sted efter dette tidspunkt, skriver The New York Times.

I de foregående 12 sager er det lykkedes at identificere 10 fødder, der tilhørte syv forskellige personer.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Opråb til pædagoger: Hvem bestemmer over dit sexliv i dag?

Krestina Andersen, pædagog og kommende seksualvejleder, Olof Palmes Allé 42b, st. 2, Aarhus N
Alle mennesker har en seksualitet uanset handicap og alder. Og alle har ret til et seksualliv.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Pep haven op i decembermørket
Når mørket, kulden og de korte dage for alvor sætter ind, sættes havelivet på standby. Men lad julemåneden være en anledning til at sprede planteglæde og farve helt tæt på boligen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her