*

International

Sådan virker de hybride passagerfly

Luftfartsselskabet EasyJet har en vision om, at deres fly skal rulle ud på startbanerne helt uden brug af tungt brændstof.

Hvordan ser flyindustrien ud om 20 år?

Det spørgsmål stillede flyselskabet EasyJet de studerende på det britiske Cranfield University. Et af de mange svar var hybridfly, og den idé syntes luftfartsselskabet var så interessant, at de nu aktivt arbejder på et hybridkoncept.

Stort lavprisselskab vil fylde brint på flyene

Hybridflyene vil i første omgang bruge batterier ladet af hydrogenbrændstofceller, der får strøm fra både hydrogen, solenergi og kinetisk energi omdannet fra hjulene ved landing.

Hydrogenbrændstofcellerne skal så generere strøm til cockpit og kabine, og visionen er også, at de skal drive en motor, der kan styre flyet rundt på startbanerne.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: For fattig til at elske

Jacob Strand Nielsen , kunstner og arkitekt
Staten tvinger mig ud i et tvangsægteskab og en tvungen flytning, for at jeg kan være sammen med manden, jeg elsker.

JP mener: S og principperne

I forrige uge blev portrættet af Helle Thorning-Schmidt præsenteret af hende selv på Christiansborg.
 

Fridage kan koste ældre i efterløn

32 årlige seniorfridage skulle være en af goderne ved de nye private overenskomster, men topforhandlerne har sovet i timen eller fortiet oplysninger, lyder kritikken.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Glem guidebogen: Åbn alle sanser og omfavn storbyen på din helt egen måde
Seværdigheder er selvsagt ofte seværdige, men du kan også kaste dig ud i en unik vandring, der er helt din egen. Kridt skoene og følg med på en improviseret vandretur rundt i London. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her