*

International

Alarmerende video fra Nasa: Jorden bliver varmere og varmere

2015 var det varmeste år på kloden, siden målingerne begyndte i 1880.

Det amerikanske rumagentur har frigivet en video, der viser hvor meget varmere jorden er blevet siden man begyndte at måle i 1880 og frem til i dag.

Og tendensen er alarmerende: Jorden bliver varmere og varmere hvert år. 2015 var det varmeste år i den periode, der er blevet målt.

Siden 1880 er den gennemsnitlige globale temperatur steget med cirka 1 grad celsius.

Kilde: NASA

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Vi skal ikke spille roulette med den grønne omstilling
Peter Birch Sørensen, formand, Klimarådet
Verdens ledere gav på COP21 i Paris hinanden hånden på at holde den globale temperaturstigning et godt stykke under to grader. Det kræver handling, og rundt omkring i verden er man begyndt at tage opgaven alvorligt.
Debat: Der er indlandsis nok at tage af
Niels Christian Dybkjær, tidl. navigatør fra handelsflåden, Rebildparken 46, Aalborg Øst
Endnu en gang har en prominent person besøgt Ilulissat Isbræ for at danne sig et indtryk af påvirkningen af de menneskeskabte klimaændringer.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
International
Analyse
Annonce
GUIDE: Seks lækre iscaféer i Aarhus
Den gode, klassiske is går aldrig af mode. En ”gammeldaws” med guf, en perfekt parfait eller en friskrørt gelato slår aldrig fejl, når varmen og de bare ben rammer byen. Vi giver dig her en guide til seks steder, hvor isen er så lækker, at du bliver nødt til at prøve den igen … og igen … og … 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her