*

International

Grædende MH370-pårørende demonstrerer i Kina

Familierne forlanger vished i sagen om fund af mulige vragdele fra Malaysian Airlines-flyet, der forsvandt i marts sidste år.

Kinesiske pårørende viste deres tydelige sorg og frustration fredag morgen i hovedstaden Beijing, hvor de kritiserer myndighederne og Malaysian Airlines for at holde beviser skjult.

Samtidig raser de mod den malaysiske premierminister, der allerede har slået fast, at de fundne vragdele på den anden side af Det Indiske Ocean med sikkerhed stammer fra Flight MH370.

De pårørende mener, at de bliver holdt hen i uvished, og de kræver større gennemsigtighed i aftersøgningen af flyet, der forsvandt med 239 mennesker ombord.

Det er stadig et mysterie, hvordan flyet forsvandt fra turen mellem Kuala Lumpur i Malaysia og Beijing i Kina, og hvorfor rester af flyet skulle dukke op flere tusinde kilometer væk på en strand på den modsatte side af Det Indiske Ocean, som slet ikke er tæt på flyets rute eller forsvindingspunkt.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her