*

International

Fergusons borgmester: "Optøjer er uacceptabelt"

Der var stadig ild i flere bygninger efter nattens uroligheder i den amerikanske by.

Tirsdag blev der ryddet op i forstaden til St. Louis, hvor der natten forinden havde været voldsomme uroligheder som følge af en lokal politimands frifindelse i sagen om drabet på en sort teenager.

I Ferguson blev der blandt andet sat ild til mindst 12 lokale butikker, og politiet satte talstærkt ind i forsøget på at dæmpe urolighederne.

"Jeg vil først og fremmest fordømme den frygtelige vold, der skete i Ferguson. Det er uacceptabelt, det er forkert, og størstedelen af indbyggerne i vores region fordømmer det også," udtalte Fergusons borgmester Francis Slay tirsdag.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
International
TV anbefaler
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere
Ungt par afsatte fire år til ombygning: Halvråddent håndværkertilbud blev til drømmebolig med luksusudsigt
At sove på den overdækkede balkon med udsigt til solopgangen over Vejle Fjord er hele umagen værd, når Kirsten og Brian Reinholt tænker tilbage på deres netop overståede renoveringsproces. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her