*

 

Trafik & vejr

Påskevejret bliver på det jævne

Vejret i påsken bliver meget på det jævne, lyder det fra DMI.

Påskeæggene kommer ikke til at smelte i forårssolen i år.

Efter en længere periode, der indimellem har budt på rigtig flot vejr, bliver påskedagene mere grå. Frem til og med mandag kommer temperaturen sandsynligvis ikke over de ti grader, og lørdag bliver nok påskens flotteste dag.

- Overordnet står vi over for en påske med vekslende vejr - en del nedbør, skyer og lidt sol. Og det kan vel siges at være meget normalt for årstiden, siger Trine Pedersen, vagthavende meteorolog ved DMI.

Skærtorsdag holder det tørt i de lyse timer med temperaturer mellem fem og ti grader.

- Hen under aften begynder der at komme lidt regn vestfra, siger Trine Pedersen.

Bliv klar til påskemiddagen Sådan tilbereder du lam

Langfredag åbner med skyer over det meste af landet med en smule nedbør i de vestlige egne.

- I løbet af eftermiddagen klarer det op vestfra, og Jylland kan derfor få noget sol. De østlige egne slipper nok for nedbør, men skal ikke forvente at få solen at se, lyder det fra den vagthavende meteorolog.

Lørdag holder det tørt over hele landet.

Det bliver også en anelse mildere med mellem syv og ti grader, og de fleste steder vil man også få mulighed for at varme sig i påskesolens stråler.

Vinekspert anmelder påskevin Disse vine efterlader dig lamslået

Søndag er traditionelt en af de største dage for fremvisning af sommerhuse, men med undtagelse af Bornholm skal ejendomsmæglerne nok sørge for at have et par ekstra paraplyer med til kunderne.

- Nedbør i Jylland om formiddagen breder sig hen over dagen til resten af landet. Kun Bornholm kan se frem til en tørvejrsdag og med lidt sol i morgen- og formiddagstimerne, siger Trine Pedersen.

Mandag bliver "en skønsom blanding" af skyer, lidt sol og lidt regn ifølge meteorologen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Indland

Begrebet mobning kan være svært at definere

»Nogle gange taler børn om, at de bliver mobbet, uden at det et tilfældet, og andre gange vurderer læreren, at der ikke er tale om mobning, hvor det faktisk er mobning. På samme måde kan det også for os forskere være vanskeligt,« siger ph.d. Stine Kaplan Jørgensen.
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her