*

Trafik & vejr

Storebæltstog stod stille: Personer set gå ind i tunnel

Tog kører igen over Storebælt efter midlertidigt stop, da to personer tilsyneladende gik en tur i tunnelrør.

Togtrafikken over Storebælt glider igen, efter togene måtte indstille kørslen tidligt lørdag morgen.

Det skete som konsekvens af, at to personer fik overvågningsalarmer til at gå i gang, da de bevægede sig en tur ind i et tunnelrør ved Storebæltsbroen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har igen åbnet for togtrafikken over Storebælt. Vi har ledt efter nogle personer, men vi har ikke fundet nogen, siger vagtchef Jesper Lovmand.

Politiet fik anmeldelsen om de to ukendte personer på vej ind i tunnelen omkring klokken 04.45.

- Det hele er teknisk overvåget i området dernede, og vi får en anmeldelse om, at to personer har krydset nogle af de alarmer, der er sat op, og er på vej ind i tunnelrøret, siger Jesper Lovmand.

Betjente rykkede efterfølgende ud til stedet og gennemgik tunnelrøret. Imens stod togene til og fra Fyn stille.

- Det er kun tog, der kører i tunnelen. Al togtrafik er nu standset på Storebælt, indtil vi er sikre på, at der ikke er mennesker derinde, eller vi har fået fat i dem, sagde Jesper Lovmand tidligere på morgenen.

- Vi kan se på overvågningskameraer, at de har været inde i tunnelen, men også at de skulle være ude igen. Vi har ikke fået fat i dem, så vi leder efter dem. Lige nu gennemkører vi tunnelen for at sikre, at der ikke er nogen derinde længere, sagde han.

For en uge siden rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ligeledes ud til tunnelrøret.

Her var meldingen den samme - to personer til fods blev registreret på vej ind i togtunnelen.

Også for en uge siden blev togtrafikken stoppet, indtil betjente ved gennemsøgningen mødte de to personer.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Bolig
Top 10: Her er de dyreste liebhaver-sommerhuse på Danmarks guldkyst
Mellem Tisvildeleje og Hornbæk i Nordsjælland ligger landets suverænt dyreste sommerhuse. Er du klar til at smide et stort millionbeløb efter en nyt sommerresidens, er der her garanti for ren liebhaver-luksus. 
Se flere
I erindringslejligheden kan et liv ændre sig ved synet af en tæppebanker
I februar modtog museumslærer ved Den Gamle By Henning Lindberg en pris for sit og museets erindringsforløb for mennesker med demens. Erindringslejligheden besøges hvert år af 1.500 demente - blandt dem er Eigil, Asta og Ellen, som du kan møde her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her