*

Kommunalvalg
Trafik & vejr

Brand i tog: Ingen tog standser i Nyborg

Et tog er søndag eftermiddag brudt i brand på Nyborg Station. Andre tog kan køre igennem, men standser ikke.

Der er søndag eftermiddag udbrudt brand i et tog på Nyborg Station, og det betyder, at de øvrige tog foreløbig ikke standser ved stationen.

- Vi får en melding om røgudvikling fra toilettet på et tog på Nyborg Station, siger Kenneth Taanquist, der er vagtchef ved Fyns Politi, til Ritzau.

Toget blev evakueret og brandvæsnet tilkaldt.

- Det viser sig, at det brænder bag nogle stålplader, og det er jo svært at komme til at slukke, fortæller vagtchefen.

I forbindelse med brandslukningen lukker man ned for strømmen på stationen, og det betyder, at det havarerede tog først kan fjernes, når branden er slukket.

- De øvrige tog kan godt køre gennem stationen, men de stopper ikke i Nyborg, forklarer Kenneth Taanquist, der ikke kan sige, hvornår togene igen kan standse ved stationen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Interessant teori om Højbjerg-mordet – men den holder ikke
Peer Kaaes teori om, at en mand kaldet Repræsentanten dræbte Marie Lock-Hansen i 1967, er interessant, men halter. For Repræsentanten ligner ikke den mand, vidner beskrev som gerningsmanden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her