*

 

Trafik & vejr

Fem personer i frontalt sammenstød: En hårdt såret

To personbiler er kørt frontalt sammen på en landevej i Hjørring mandag aften.

Fem personer er kommet til skade efter et frontalt sammenstød på Sæbyvej nær Hjørring i Nordjylland tidligere på aftenen. En af disse, en 19-årig kvinde, er hårdt kvæstet, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Elkjær.

Kvinden kørte med to passagerer på 16 år i østgående retning ad Sæbyvej, da de kørte frontalt sammen med en personbil i vestgående retning.

Hvordan ulykken opstod, er endnu uvist, fortæller Michael Elkjær, men ifølge vagtchefen indikerer de foreløbige oplysninger, at den ene bil med to mænd på 26 og 29 år var forvildet over i den anden kørebane.

»Det har endnu ikke været muligt at afhøre de involverede parter på grund af ulykkens omfang,« fortæller Michael Elkjær, der tilføjer, at den ene er hårdt såret.

Nordjyllands Politi har under efterforskningen spæret Sæbyvej af, men der er igen åbnet for gennemkørsel, oplyser Michael Elkjær.

Vagtchefen oplyser, at man endnu ikke har underrettet samtlige pårørende.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere
Viden
Se flere
Rådmand: Nu skal skolerne prioriteres
Det kommer til at koste 3,35 mia. kr. over de næste 25 år at bringe skoler og dagtilbud op på en tidssvarende standard, mener børne- og ungerådmand Bünyamin Simsek (V). 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her