*

Her er bedst at bo
Trafik & vejr

82-årig spøgelsesbilist dræbt efter ulykke ved Roskilde

En 82-årig mand døde, da han påkørte en anden bil frontalt på motorvejen mellem Roskilde og Holbæk.

En 82-årig mand, der kørte i den forkerte retning i det østgående spor på Holbæk-motorvejen, er blevet dræbt i et færdselsuheld.

Han kørte ved 19.30-tiden i retning fra Roskilde mod Holbæk, men i det østgående spor. Her påkørte han en modkørende bil frontalt.

Selv om Midt- og Vestsjællands Politi sendte tre ambulancer til stedet, var mandens liv ikke til at redde.

- Vidner, som kørte mod Holbæk i det rigtige spor forsøgte at komme i kontakt med bilisten uden resultat, hedder det i en pressemeddelelse fra vagtchef Bent Sten Andersen.

Der var angiveligt to personer i den bil, som blev påkørt. Det drejer sig om en far og et barn, som ikke er alvorligt kvæstede.

Det står endnu ikke klart, hvornår og hvordan spøgelsesbilisten er kommet ind på motorvejen, men politiet mener ikke, at vejrliget har spillet en rolle.

Trafikken er spærret i østgående retning mellem afkørsel 12 og 14. Øvrige biler bliver ledt uden om motorvejen ad Lindenborgvej.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her