*

Trafik & vejr

82-årig spøgelsesbilist dræbt efter ulykke ved Roskilde

En 82-årig mand døde, da han påkørte en anden bil frontalt på motorvejen mellem Roskilde og Holbæk.

En 82-årig mand, der kørte i den forkerte retning i det østgående spor på Holbæk-motorvejen, er blevet dræbt i et færdselsuheld.

Han kørte ved 19.30-tiden i retning fra Roskilde mod Holbæk, men i det østgående spor. Her påkørte han en modkørende bil frontalt.

Selv om Midt- og Vestsjællands Politi sendte tre ambulancer til stedet, var mandens liv ikke til at redde.

- Vidner, som kørte mod Holbæk i det rigtige spor forsøgte at komme i kontakt med bilisten uden resultat, hedder det i en pressemeddelelse fra vagtchef Bent Sten Andersen.

Der var angiveligt to personer i den bil, som blev påkørt. Det drejer sig om en far og et barn, som ikke er alvorligt kvæstede.

Det står endnu ikke klart, hvornår og hvordan spøgelsesbilisten er kommet ind på motorvejen, men politiet mener ikke, at vejrliget har spillet en rolle.

Trafikken er spærret i østgående retning mellem afkørsel 12 og 14. Øvrige biler bliver ledt uden om motorvejen ad Lindenborgvej.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Sådan bliver din cykelferie en succes
Hvilken cykel er bedst, og hvad skal jeg egentlig pakke ned i tasken? Få her rådene til, hvordan du forbereder dig på din cykelferie. 
Se flere
Ekspert: Fransk forbud mod arbejdsmails uden for kontortid er ikke vejen frem
Selvom det er »fristende« at lovgive imod mails fra chefen i fritiden, så er det andre tiltag, der skal til for at komme arbejdsrelateret stress til livs, vurderer ekspert. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her