*

Trafik & vejr

Det bliver bidende koldt i weekenden

I det meste af landet er der faldet mellem 5-6 cm sne natten til torsdag, og weekenden bliver særdeles kold, oplyser DMI.

Kulde og sne på Sydsjælland på Stevns. Per Rasmussen

Mange danskere vågnede op til sne torsdag morgen, hvor der er faldet omkring 5-6 cm sne de fleste steder. Samtidigt bliver det en særdeles kold weekend, oplyser DMI.

Det vil fortsætte med at sne en smule i løbet af torsdag i den østlige del af landet samt i Nordjylland. Sneen vil blive liggende, og derfor kan det meste af landet se frem til en både kold og snefyldt weekend.

»Der vil være positive temperaturer over den sydlige del af landet, og der vil det begynde at smelte. Men i resten af landet ligger vi på nul grader eller derunder, så der vil sneen blive liggende,« siger vagthavende meteorolog Henning Gisselø fra DMI.

Og ifølge prognoserne fra DMI bliver det formentlig rigtig koldt i weekenden.

»Der er noget, der tyder på, at vi får kulden tilbage fra fredag. Dagtemperaturerne i hele landet ligge omkring 2-5 graders frost de kommende dage, mens det i løbet af nætterne vil bliver omkring minus 10 grader,« siger han.

Men selvom det bliver koldt, så kan vi samtidig også godt se frem til et flot weekendvejr, mener Henning Gisselø.

»Vi kan få noget sol specielt over den østlige del af landet, så hvis vi er heldige, så får vi et rigtig flot vejr med frost og sol,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Aarhus OPDATERET KL. 22:23

Det sagde bang, og så var vi kulturhovedstad

Nu er det sket: Rådhustårnet strålede i et stort lysshow, og gaderne rungede af musikalske indslag, da åbningsshowet gennem byens gader lørdag aften skød kulturhovedstadsåret i gang for hele byen.
Annonce
Indland

Fremtidssikring: Den skæve boligskat består

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mente, at forskellig skat for ens huse var »for dårligt«, så vil en skatterabat i overgangen til et nyt vurderingssystem fastholde den forskel. Det viser et regeringsnotat.
Annonce
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Arkæologens romance: »At gå rundt i Egypten er som at blive kysset af historien«
Jeanette Varberg elsker at rejse til Egypten for at se resten af den kultur, hvor de perler, hun en dag fandt i magasinet under Moesgaard Museum ved Aarhus, blev fremstillet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her