*

Trafik & vejr

Det bliver bidende koldt i weekenden

I det meste af landet er der faldet mellem 5-6 cm sne natten til torsdag, og weekenden bliver særdeles kold, oplyser DMI.

Kulde og sne på Sydsjælland på Stevns. Per Rasmussen

Mange danskere vågnede op til sne torsdag morgen, hvor der er faldet omkring 5-6 cm sne de fleste steder. Samtidigt bliver det en særdeles kold weekend, oplyser DMI.

Det vil fortsætte med at sne en smule i løbet af torsdag i den østlige del af landet samt i Nordjylland. Sneen vil blive liggende, og derfor kan det meste af landet se frem til en både kold og snefyldt weekend.

»Der vil være positive temperaturer over den sydlige del af landet, og der vil det begynde at smelte. Men i resten af landet ligger vi på nul grader eller derunder, så der vil sneen blive liggende,« siger vagthavende meteorolog Henning Gisselø fra DMI.

Og ifølge prognoserne fra DMI bliver det formentlig rigtig koldt i weekenden.

»Der er noget, der tyder på, at vi får kulden tilbage fra fredag. Dagtemperaturerne i hele landet ligge omkring 2-5 graders frost de kommende dage, mens det i løbet af nætterne vil bliver omkring minus 10 grader,« siger han.

Men selvom det bliver koldt, så kan vi samtidig også godt se frem til et flot weekendvejr, mener Henning Gisselø.

»Vi kan få noget sol specielt over den østlige del af landet, så hvis vi er heldige, så får vi et rigtig flot vejr med frost og sol,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Fotograf afslører verdens farligste skolevej

Kinesiske landsbybørn kravler på stiger og klippesider for at komme i skole. Obama kom, så og sagde ikke undskyld i Hiroshima. Regeringen beroliger: Økonomien har det fint. Amerikanske soldater hjælper i offensiv mod IS i Syrien.
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Sådan bliver din cykelferie en succes
Hvilken cykel er bedst, og hvad skal jeg egentlig pakke ned i tasken? Få her rådene til, hvordan du forbereder dig på din cykelferie. 
Se flere
Flytning af børnehjertekirurgi kan betyde afskedigelser
Aarhus Universitetshospital mangler 62 mio. kr. efter flytning af børnehjertekirurgi. Konsekvensen bliver en sparerunde, der kan betyde afskedigelser af medarbejdere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her