*

Trafik & vejr

Det bliver bidende koldt i weekenden

I det meste af landet er der faldet mellem 5-6 cm sne natten til torsdag, og weekenden bliver særdeles kold, oplyser DMI.

Kulde og sne på Sydsjælland på Stevns. Per Rasmussen

Mange danskere vågnede op til sne torsdag morgen, hvor der er faldet omkring 5-6 cm sne de fleste steder. Samtidigt bliver det en særdeles kold weekend, oplyser DMI.

Det vil fortsætte med at sne en smule i løbet af torsdag i den østlige del af landet samt i Nordjylland. Sneen vil blive liggende, og derfor kan det meste af landet se frem til en både kold og snefyldt weekend.

»Der vil være positive temperaturer over den sydlige del af landet, og der vil det begynde at smelte. Men i resten af landet ligger vi på nul grader eller derunder, så der vil sneen blive liggende,« siger vagthavende meteorolog Henning Gisselø fra DMI.

Og ifølge prognoserne fra DMI bliver det formentlig rigtig koldt i weekenden.

»Der er noget, der tyder på, at vi får kulden tilbage fra fredag. Dagtemperaturerne i hele landet ligge omkring 2-5 graders frost de kommende dage, mens det i løbet af nætterne vil bliver omkring minus 10 grader,« siger han.

Men selvom det bliver koldt, så kan vi samtidig også godt se frem til et flot weekendvejr, mener Henning Gisselø.

»Vi kan få noget sol specielt over den østlige del af landet, så hvis vi er heldige, så får vi et rigtig flot vejr med frost og sol,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Biler
Guide til de hemmelige bilnyheder
Der er meget hemmelighedskræmmeri omkring kommende modeller. Vi har jagtet en af de mest hemmelige – og fundet den. 
Se flere
Bolig
Sådan skabte familien Lykke en strandvejsvilla, der forandrede familiens liv
Familien Lykke boede i otte år i deres hus ved Strandvejen i Køge, før de opførte den tilbygning, som forvandlede et småt og ordinært hus til et rummeligt og moderne hjem. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her