*

Trafik & vejr

Sådan vil snevejret ramme Danmark

Et stort snevejr vil i nat gøre det meste af landet hvidt.

Torsdag aften og nat breder et område med sne og snefygning sig op over Danmark, men sneen vil de fleste steder i løbet af weekenden tø, oplyser DMI.

DMI: Danmark slipper for aggressivt vintervejr i januar

»I løbet af dagen kan der komme en smule sne, inden det mere sammenhængende snevejr starter i aften ved 21-tiden i Sydvestjylland. Det vil brede sig i løbet af aftenen og nattetimerne til resten af landet, hvor vi kan forvente mellem 5 og 10 cm,« siger vagthavende meteorolog ved DMI Henning Gisselø.

Flere steder vil der samtidigt kunne opleves snefygning, fordi vinden i eftermiddag begynder at friske op.

»Derfor vil vi få snefygning i aften, men det vil hovedsageligt være i den nordlige del af landet,« siger Henning Gisselø.

Sneen vil dog ikke blive liggende længe. Allerede lørdag forventer DMI, at sneen vil begynde at tø, og det vil fortsætte søndag, så der vil det meste sne være væk igen.

Se, hvor sneen vil falde - og hvor meget der kommer - i tv-indslaget øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Biler
En meget begejstret anmelder: Audi har med A3 begået et kæmpeskridt for biludviklingen
Det, der ligner et facelift med den bløde pensel, er i virkeligheden en af sæsonens helt store nyheder. Den nye Audi A3 indeholder elementer, som man ellers mest forventer af fremtidens biler. 
Se flere
En spændende nyskabelse
I JP Aarhus 18/5 beskrives et særdeles spændende projekt med en stiforbindelse i Sydhavnskvarteret til Frederiks Plads – altså på tværs af Spanien. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her