*

Her er bedst at bo
Trafik & vejr

Sådan vil snevejret ramme Danmark

Et stort snevejr vil i nat gøre det meste af landet hvidt.

Torsdag aften og nat breder et område med sne og snefygning sig op over Danmark, men sneen vil de fleste steder i løbet af weekenden tø, oplyser DMI.

DMI: Danmark slipper for aggressivt vintervejr i januar

»I løbet af dagen kan der komme en smule sne, inden det mere sammenhængende snevejr starter i aften ved 21-tiden i Sydvestjylland. Det vil brede sig i løbet af aftenen og nattetimerne til resten af landet, hvor vi kan forvente mellem 5 og 10 cm,« siger vagthavende meteorolog ved DMI Henning Gisselø.

Flere steder vil der samtidigt kunne opleves snefygning, fordi vinden i eftermiddag begynder at friske op.

»Derfor vil vi få snefygning i aften, men det vil hovedsageligt være i den nordlige del af landet,« siger Henning Gisselø.

Sneen vil dog ikke blive liggende længe. Allerede lørdag forventer DMI, at sneen vil begynde at tø, og det vil fortsætte søndag, så der vil det meste sne være væk igen.

Se, hvor sneen vil falde - og hvor meget der kommer - i tv-indslaget øverst i denne artikel.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: En venstre uppercut i synet på den kreative klasse

Ole Bjerg, lektor i filosofi og økonomi, Copenhagen Business School
Vi kan til nød klare den kritik, der kommer fra højre og ovenfra, som da Anders Fogh lancerede sit opgør med ”smagsdommeri”.
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Interview: »Letbanen er den bedste løsning – også i fremtiden«
Teknikrådmand Kristian Würtz (S) vil arbejde for et grønt islæt på letbanens næste etape. Trods kritik af kørestrømsmaster og skred i både budget og tidsplan på den første etape, mener han stadig, at letbanen er den bedste transportløsning i fremtiden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her