*

Politi og retsvæsen

Politiet efterlyser formodet flugtbil efter forsøg på sprængning af bankboks

Har du set bilen i timerne før sprængningen i Kolding, så hører politiet gerne fra dig.

Et billede af den formodede flugtbil blev fanget på et overvågningskamera efter sprængningen. Foto: Sydøstjyllands Politi

Et ukendt antal gerningsmænd forsøgte natten til onsdag at åbne bankboksen i Kolding, oplyser Sydøstjyllands Politi. Sprængningen skete omkring klokken 03.00 ved Lån og Spar Bank.

Sydøstjyllands Politi har fredag valgt at offentliggøre et billede af den formodede flugtbil i håbet om at få hjælp fra borgerne i sagen.

»Har du set bilen i timerne før sprængningen, genkender du den eller har du anden viden, der kan hjælpe os videre i sagen, så hører vi meget gerne fra dig,« lyder det fra Uffe Villumsen fra Efterforskningscenter Syd ved Sydøstjyllands Politi.

Bilen formodes at være at være en Suzuki Grand Vitara årgang 1998-1999.

Af særlige kendetegn kan nævnes:

  • Bilen er sølvfarvet nederst og mørk/grøn nederst
  • Der er reservedæk påsat på bagklappen
  • Den har tagræling og måske et trinbræt
  • Registreringsnummeret var på gerningstidspunktet BE63432
  • Nummerpladen var stjålet

»Har du oplysninger om bilen eller om sagen generelt, så ring til Sydøstjyllands Politi via 114. Tak for hjælpen på forhånd,« lyder det fra Østjyllands Politi.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Mere leg eller mere læring?

Jyllands-Posten har spurgt forældre og personale i daginstitutionen Dragen i Skanderborg, om der er brug for mere leg og mindre læring.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her