*

Politi og retsvæsen

Politiet har anholdt efterlyst mand: Mistænkt for forsøg på voldtægt

Nordsjællands Politi takker borgerne for deres hjælp med at identificere manden.

En efterlyst mand i 30'erne er torsdag eftermiddag blevet anholdt på sin bopæl i København, oplyser Nordsjællands Politi.

Manden er mistænkt for at stå bag to sædeligsforbrydelser, der blev begået henholdsvis natten til torsdag samt torsdag morgen.

Han skulle angiveligt have forsøgt at voldtage en kvinde i hendes hjem i Helsingeområdet i Nordsjælland og senere have onaneret foran en kvinde i en Netto-butik i Græsted.

Politiet valgte at dele et billede af manden, og det er angiveligt ved hjælp af henvendelser fra borgere, at det lykkedes politiet at finde frem til den efterlyste.

»Nordsjællands Politi vil gerne takke de mange borgere for deres hjælp med at identificere manden,« lyder det i en pressemeddelelese.

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her