*

Politi og retsvæsen

Gerningmand bag brandbombe i Birkerød er anholdt

Der blev torsdag kastet en molotov-cocktail mod en ejendom på Nørrevang i Birkerød.

Gerningsmanden som torsdag eftermiddag kastede en såkaldt molotov-cocktail ind i en opgang på Nørrevang i Birkerød er torsdag aften kl. 19.06 blevet anholdt. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Ilden fik ikke fat i den to etager høje bygning, der dog blev noget skadet af sod.

Politiet har afspærret lejlighederne og er i gang med efterforskningen.

Beboerne i ejendommen er ikke kendt af politiet, men har tidligere været udsat for trusler.

»De har tidligere modtaget trusler, så mon ikke det er i den retning vi skal kigge,« sagde politiets vagtchef tidligere torsdag til Ritzau.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

I tunens slipstrøm

Det er lykkedes danske og svenske biologer at fange og mærke 18 blåfinnede tun, som nu svømmer og samler viden om deres vandringer i havene.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her