*

Politi og retsvæsen

Tre mænd anholdt efter skud mod civil patruljevogn

Det ikke er fastlagt, om gerningsmændene vidste, at de skød mod en politibil.

Tre unge mænd med bandetilknytning blev fredag aften anholdt efter et skyderi mod en civil politibil ved Mjølnerparken i København.

Det oplyser Københavns Politi lørdag morgen i en pressemeddelelse.

Kl. 18.59 fredag aften blev der skudt flere gange mod en civil patruljevogn i Mjølnerparken på Nørrebro. Ingen personer kom noget til, men patruljevognen blev ramt fem gange.

Skyderi i København: Betjente sad i bilen, da den blev ramt af skud

Skudepisoden skete, efter den civile patruljevogn havde eftersat en scooter med to unge mænd. Mændene standsede kortvarigt op og afgav skud mod den civile patruljevogn, hvorefter de forsvandt fra området.

Kort efter blev de tre unge mænd anholdt ved Strødamsvej på Østerbro og blev sigtet for at have forbindelse til skyderiet. De vil blive fremstillet i dommervagten i Københavns Byret i løbet af lørdag.

»Siden i går aftes har politiet efterforsket sagen og blandt andet undersøgt om skyderiet kan grundes i en forveksling, da det ikke er fastlagt om gerningsmændene var klar over, at det var en politibil de skød imod. Der ventes først en afklaring af dette spørgsmål, når efterforskningen er tilendebragt,« oplyser politiet lørdag morgen.

Politiforbundet: Brutal situation hvis politifolk var mål for skud

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her