*

Politi og retsvæsen

31-årig narkopåvirket mand slog politibetjent i ansigtet

Betjentene var nødt til at tage »lidt hårdere fat« for at få manden lagt i håndjern.

En 31-årig mand blev tirsdag standset af en politipatrulje, da han kom kørende i sin bil i Grenaa på Djursland.

Ifølge Østjyllands Politi var manden »tydeligt påvirket af stoffer«, og betjentene valgte derfor at bede manden om at træde ud af bilen.

Det fik imidlertid den 31-årige til at banke bildøren hårdt ind i den ene betjent, mens han råbte, at betjentene var nogle »bøsserøve«.

Den ene betjent tog derefter fat i mandens arm for at vise ham hen til patruljebilen, hvilket resulterede i, at den 31-årige slog den pågældende betjent to gange i ansigtet.

»Herefter tog betjentene lidt hårdere fat og lagde manden i håndjern på jorden, hvor han dog fortsatte med at gøre modstand,« lyder det fra Østjyllands Politi.

Den 31-årige mand blev sigtet for vold mod polititjenestemand, for at råbe skældsord efter politiet og for at køre narkokørsel.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Gå til bords i Tangkrogen
Den 1. og 2. september bliver der dækket op til 820 gæster i Tangkrogen, når kulturårets største gastronomiske event, Det Gode Bord, afholdes med deltagelse af kokke fra Japan og Grønland. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her