*

Politi og retsvæsen

47-årig mand, som stjal politibil, er fundet død

Manden kørte galt i en stjålet patruljevogn og stak af fra stedet.

Den 47-årige mand, der natten til søndag stjal en politibil, som han senere kørte galt i, er fundet død.

Det bekræfter Sydøstjyllands Politi over for Vejle Amts Folkeblad.

Manden blev søndag morgen holdt tilbage efter et mindre færdselsuheld nær Grindsted, hvor bilisten var mistænkt for at være spirituspåvirket.

Bilisten satte sig i et uopmærksomt øjeblik bag rattet i patruljevognen og prøvede at stikke af, men kort tid efter kørte han galt i bilen og flygtede fra uheldet. Derfor satte politiet en eftersøgning af manden i gang, men han blev altså senere fundet død.

Politiet har oplyst til Vejle Amts Folkeblad, at der var tale om selvmord. Politikredsen har ikke flere oplysninger i sagen, da den er overgået til Den Uafhængige Politianklagemyndighed, som står for efterforskningen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her