*

Politi og retsvæsen

Eftersøgt formodet bedrager anholdt i Jylland

Manden er mistænkt for mere end 50 tilfælde af bedrageri.

34-årige Jess Tonni Højgaard, der tidligere fredag blev efterlyst af politiet for flere bedrageriforhold, er fredag over middag blevet anholdt i Vorbasse i Jylland.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 34-årige er mistænkt for mere end 50 tilfælde af bedrageri, hvor han har solgt billetter til events, koncerter og festivaler, der aldrig er blevet leveret.

Politiet efterlyser mand for massivt bedrageri

Salget er primært foregået på nettet gennem Facebook, Den Blå Avis og Gul & Gratis.

Det var et tip til Fyns Politi, der førte til anholdelsen af Jess Tonni Højgaard. Han vil fredag blive afhørt yderligere, hvorefter anklagemyndigheden skal vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet har siden marts haft en intern efterlysning af den 34-årige, men valgte at gøre efterlysningen offentlig, fordi festivalsæsonen bl.a. går i gang.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Ubåde: Sådan kan de spores

Man ved ikke med sikkerhed, om russerne er i stand til at spore ubåde ved hjælp af kølvand. Uanset hvad, så findes der flere metoder til at finde havets metaluhyrer.
Annonce
Annonce
Biler
Se flere
TV: Store- og lillesøster taler i telefon sammen to gange om dagen
Susanne Hvass Aalders på 68 år er storesøster til Ulla Ranum på 65. Selv om deres liv har udviklet sig meget forskelligt, er de tæt knyttet til hinanden og taler sammen i telefon mindst et par gange hver dag. De mener begge, at deres nære relation blev grundlagt i barndomshjemmet i Randers. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her