*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Uroligheder i København: Demonstration, stenkast og anholdelser

Demonstrationen i anledning af tiårsdagen for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 endte voldeligt.

I anledning af tiårsdagen for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 på Nørrebro demonstrerede tusindvis af mennesker i København onsdag aften. 

Demonstrationerne udviklede sig voldeligt, og der blev kastet sten mod politibiler, tændt romerlys og begået hærværk mod banker og butikker. 

Onsdag aften rykkede Københavns Politi ind i det nye ungdomshus på Dortheavej, hvor der stadig befandt sig demonstranter. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Test: Ny Volvo er forklædt offroader
Volvo XC90 er den ægte store SUV. I praksis er bilen dog næsten for stor til europæiske forhold, så her er den nye V90 Cross Country et oplagt alternativ. 
Se flere
Undgå disse ekstrabetalinger, når du køber flybilletter
Flyselskaberne prøver at lokke os til at takke ja til forskellige tilbud, når vi skal købe sommerrejsen. Men det er langt fra nødvendigt, siger to eksperter. 
Se flere
Bakken Bears efter finalenederlag: Ingen ønsker at være bagud 0-2
DM-finaleserien i den danske basketliga begyndte skidt for Bakken Bears, som på hjemmebanen blev kørt over. Associeret cheftræner Mathias Bach erkender, at aarhusianerne skal i gang torsdag aften i kamp to. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her