*

Politi og retsvæsen

Ung mand røvede bageri i Greve med pistol med guldring

Lørdag røvede en ung mand med pistol en bager på Hundige Strandvej. Politiet har endnu ikke fanget ham.

"Giv mig pengene, eller jeg skyder".

Sådan lød det lørdag klokken 13.03, da en ung mand på cirka 18 år røvede Strandvejens Bageri på Hundige Strandvej 55.

Her stod en ung pige bag kassen, som udleverede pengene til ham. Der var ingen kunder i butikken, da røveriet skete.

Derefter løb den unge mand mod Hundige Camping, og selv om politiet har været ude at lede med politihunde, så har de endnu ikke fundet ham.

Det oplyser Vagtchef Lars Galasz ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er en ung, sort mand, som vi vurderer til at være 18 år. Han er ikke så høj - mellem 160-170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han bar en sort sweatshirt med hætte og grå joggingbukser.

- Derudover bar han en sort fitnesstaske, og pistolen var sort med en guldring på mundingen af pistolen, siger han.

Hvor mange penge, gerningsmanden slap af sted, ønsker politiet ikke at oplyse. Umiddelbart kender politiet ikke den unge mand fra tidligere.

- Nu er sagen gået til vores efterforskning, så må de se, om det passer til nogle af de gerningsmænd, de kender i området, siger Lars Galasz.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her