*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Endnu en skole i Esbjerg undersøges efter bombetrussel

Endnu en afdeling af Urbanskolen i Esbjerg er blevet undersøgt af politiet efter bombetrussel.

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag aften undersøgt endnu en skole i Esbjerg i forbindelse med en bombetrussel, der blev indtelefoneret torsdag mod Urbanskolen i byen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet undersøgte endnu en af Urbanskolens i alt fire afdelinger. Denne gang var det en afdeling i Danmarksgade. Politiet fandt dog ingen sprængstoffer eller andet af interesse for sagen, der fortsat efterforskes.

Af hensyn til efterforskningen er politiet da også meget sparsomme med oplysninger om, hvad der fik dem til at rykke ud til skolen i Danmarksgade fredag.

Torsdag klokken 13.55 modtog politiet en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg havde modtaget en bombetrussel over telefonen.

Alle eleverne i afdelingen blev evakueret, og sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området på og ved skolen. Efter flere timer blev eftersøgningen dog afsluttet uden resultat.

Urbanskolen i Esbjerg består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her