*

Politi og retsvæsen

Endnu en skole i Esbjerg undersøges efter bombetrussel

Endnu en afdeling af Urbanskolen i Esbjerg er blevet undersøgt af politiet efter bombetrussel.

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag aften undersøgt endnu en skole i Esbjerg i forbindelse med en bombetrussel, der blev indtelefoneret torsdag mod Urbanskolen i byen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet undersøgte endnu en af Urbanskolens i alt fire afdelinger. Denne gang var det en afdeling i Danmarksgade. Politiet fandt dog ingen sprængstoffer eller andet af interesse for sagen, der fortsat efterforskes.

Af hensyn til efterforskningen er politiet da også meget sparsomme med oplysninger om, hvad der fik dem til at rykke ud til skolen i Danmarksgade fredag.

Torsdag klokken 13.55 modtog politiet en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg havde modtaget en bombetrussel over telefonen.

Alle eleverne i afdelingen blev evakueret, og sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området på og ved skolen. Efter flere timer blev eftersøgningen dog afsluttet uden resultat.

Urbanskolen i Esbjerg består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Få plads med skrå reoler
Boligredaktøren udvælger hver uge et antal aktuelle historier og nyheder fra boglig- og designbranchen. 
Se flere
Test: Samsungs Galaxy A5 (2017) - en sejlivet mobil
Samsungs Galaxy A5 (2017) fungerer godt, er pæn at se på og holder længe på en optankning. Prisen må Samsung dog godt se på igen. 
Se flere
Undgå vintertrætte fødder med få simple råd
Varmt fodtøj i den kolde tid kan være hårdt for fødderne. Derfor er det vigtigt, at du plejer dem grundigt for at undgå tør og sprækket hud. 
Se flere
Viden
Havets græsplæner renser vandet og redder korallerne
Havgræs gør mennesket mange tjenester, og nu viser det sig, at græsset også er i stand til at fjerne farlige bakterier fra havvandet. Det kan komme både koraller, dyr og mennesker til gode. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her