*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Ingen bombe fundet på evakueret skole i Esbjerg

Politiets hunde har nu afsøgt hele skolen og ikke fundet noget mistænksomt, skriver politiet på Twitter.

Politiets sprængstofhunde er sent torsdag aften færdige med at gennemgå Urbanskolen i Esbjerg, der om eftermiddagen blev udsat for en bombetrussel over telefonen.

Men efter flere timers gennemgang har politiet ikke fundet noget af interesse på skolen, så derfor er afspærringen ophævet og området er frigivet, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af hvem, der indtelefonerede bombetruslen.

Politiet modtog torsdag klokken 13.55 en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg telefonisk havde modtaget en bombetrussel.

Alle Urbanskolens elever blev i busser bragt til Rørkjærhallen, som ligger på den anden side af gaden i forhold til Urbanskolen. Alle forældre har afhentet deres børn.

Sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området på og ved skolen.

Politiet frabad sig ud på aftenen stadig henvendelser fra pressen, men henviste til Twitter, hvor man løbende ville opdatere om situationen.

Urbanskolen består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: En venstre uppercut i synet på den kreative klasse

Ole Bjerg, lektor i filosofi og økonomi, Copenhagen Business School
Vi kan til nød klare den kritik, der kommer fra højre og ovenfra, som da Anders Fogh lancerede sit opgør med ”smagsdommeri”.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Interview: »Letbanen er den bedste løsning – også i fremtiden«
Teknikrådmand Kristian Würtz (S) vil arbejde for et grønt islæt på letbanens næste etape. Trods kritik af kørestrømsmaster og skred i både budget og tidsplan på den første etape, mener han stadig, at letbanen er den bedste transportløsning i fremtiden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her