*

Politi og retsvæsen

Bombetrussel mod Urbanskolen i Esbjerg

Alle skolens elever vil blive bragt til Rørkjærhallen, hvor forældre kan afhente deres børn, skriver politiet.

Politiet har torsdag klokken 13.55 modtaget en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg telefonisk har modtaget en bombetrussel.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Ifølge Urbanskolens leder, Steffen Lawaetz, som er på stedet, så er skolen blevet evakueret for mennesker.

Skolelederen vil ikke stille op til interview, men fortæller at situationen ved skolen på nuværende tidspunkt er udramatisk, og at evakueringen foregår stille og roligt uden problemer.

Alle Urbanskolens elever er i busser blive bragt til Rørkjærhallen, som ligger på den anden side af gaden i forhold til Urbanskolen. Forældre kan afhente deres børn i hallen.

Forældre, der kommer til skolen, må ikke gå ind på selve skolen. Det meddeler politiet, som er på stedet og er ved at undersøge sagen.

Sprængstofhunde til afsøgning af området er blevet tilkaldt, men der vil gå et stykke tid, før de er fremme.

Politiet frabeder sig henvendelser fra pressen på nuværende tidspunkt. De henviser til Twitter, hvor de løbende vil opdatere om situationen.

Urbanskolen består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Bolig
Nye typer mursten giver typehuset et unikt udseende
Moderne huskøbere vil sætte deres personlige præg på boligens udtryk. Teglværkerne har de seneste år udviklet mursten i 200 forskellige farver, så der er noget at vælge imellem. 
Se flere
Aarhus jagter titlen som frivillighovedstad
Året efter kulturbyåret skal Aarhus være europæisk frivillighovedstad. Ansøgningen bliver støttet af flere foreninger og social- og indenrigsministeren. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her