*

Politi og retsvæsen

Sag om trusler førte til forlydender om massesammenstød

Tre personer er anholdt, efter at de prøvede at få mand til at trække politianmeldelse fra sidste uge tilbage.

En sag om trusler og afpresning på den københavnske vestegn førte onsdag aften til forlydender om, at op mod 60-70 personer var stødt sammen i Hedehusene, og at en person var blevet stukket med kniv.

Men ingen af delene er korrekt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- De mange personer, som er blevet nævnt, er nogle, som, politiet i København frygtede, ville dukke op, fordi de er en del af det samme banderelaterede miljø, men det gjorde de ikke, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Han afviser, at de omkring 40 personer, som der ifølge politiet var tale om, direkte har noget med den aktuelle sag fra Hedehusene at gøre.

- Denne her isolerede sag handler om, at en mand, der i sidste uge blev meldt til politiet i en alvorlig trusselssag, i aftes (onsdag, red.) mødtes med den forurettede på et offentligt sted og forsøgte at true ham til at trække anmeldelsen tilbage.

- Det afviste den forurettede, og gerningsmanden hentede så nogle medgerningsmænd frem fra buskadset, siger vagtchefen.

- Tilfældigvis havde forurettede også noget familie med, der kunne hjælpe ham, og så endte det med, at de tre gerningsmænd, der var kommet for at true, måtte tage flugten.

- Den ene blev så indhentet og blev i sidste ende taget med hjem til forurettedes egen lejlighed, hvor man binder ham, fastholder ham og ringer til politiet, siger Lars Jørgensen.

Mand stukket ned under mulig bandekonflikt

Flere af de involverede har banderelationer, men i den konkrete sag er det ifølge politiet isoleret set ikke relevant.

Den person, der onsdag aften blev meldt stukket med en kniv, blev ifølge politiet ikke stukket med kniv, men blot slået med en genstand, og han er ikke kommet alvorligt til skade.

I alt er tre personer blevet anholdt. Det er de tre, som forsøgte at tvinge en mand til at trække politianmeldelsen tilbage.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Førsteårsstuderende i statskundskab: Da grædekællingerne og tøsedrengene sagde ja til uddannelse

Frederikke Lemche, førsteårsstuderende i statskundskab, Gammeltoftsgade 18, København K
Det kan ikke passe, at hver gang vi unge siger stop af reel frygt eller uenighed, mødes vi med kommentarer om flæberi, manglende modenhed, manglende livsrealitet eller sågar forkælethed.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Pep haven op i decembermørket
Når mørket, kulden og de korte dage for alvor sætter ind, sættes havelivet på standby. Men lad julemåneden være en anledning til at sprede planteglæde og farve helt tæt på boligen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her