*

Politi og retsvæsen

Mand stukket ned under mulig bandekonflikt

Alt var kaos, da politiet onsdag aften blev kaldt ud til Hedehusene, og man ved endnu ikke, hvad der er sket.

- Alt er kaos.

Sådan siger Jørgen Jensen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, om et voldsomt opgør med 60-70 personer i Hedehusene onsdag aften.

Da politiet nåede frem var en mand stukket ned med en kniv, og i en lejlighed fandt man en bagbundet mand låst inde i et rum.

Det hele startede kort før klokken 20, da flere personer ringede til politiet. Blandt dem var en kvinde, som fortalte, at en mand med en pistol var trængt ind i en lejlighed.

Men hun kunne også fortælle, at han var spærret inde i et rum, hvor politiet altså kort efter fandt ham.

- Vi ved ikke, hvad der er op og ned, siger Jørgen Jensen.

Balladen kan muligvis bunde i en tidligere sag om trusler. Politiets foreløbige teori onsdag aften er, at personer, der blev anmeldt for trusler mødte op hos offeret for at få ham til at trække beskyldningerne tilbage.

- Han har så muligvis tilkaldt hjælp, forklarer vagtchefen.

Ifølge politiets første oplysninger gik det dog ikke så godt med at få den truede til at trække sin anklage tilbage. Det tyder nemlig på, at både knivofferet - som er uden for livsfare - og den bagbundne hørte til gruppen, der tidligere er fremkommet med trusler.

Flere af de involverede har banderelationer, og Jørgen Jensen regner ikke med, at politiet har bare nogenlunde overblik over, hvad der er sket, før ud på natten.

- Det er ikke til at finde hoved eller hale i. Der er ikke rigtig nogen, der vil sige noget til os, forklarer Jørgen Jensen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Biler
En meget begejstret anmelder: Audi har med A3 begået et kæmpeskridt for biludviklingen
Det, der ligner et facelift med den bløde pensel, er i virkeligheden en af sæsonens helt store nyheder. Den nye Audi A3 indeholder elementer, som man ellers mest forventer af fremtidens biler. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her