*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Politiet undersøger mulige sexkrænkelser af asylbørn

På et asylcenter i Haderslev går rygter om, at en beboer skal have forsøgt at få sex med børn på centret.

Asylansøgere på et asylcenter i Haderslev gik torsdag aften til politiet og anmeldte, at en mand på centret skule have forsøgt at krænke et eller flere børn.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, der har indledt en efterforskning på asylcentret, i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet har der gået rygter på centret om, at en mand skulle have kontaktet børn "med henblik på seksuelle ydelser", hedder det i pressemeddelelsen.

Politiet er gået i gang med at undersøge, om der er hold i rygterne.

- Det er utroligt flot, at beboerne på centret har gjort det helt rigtige, nemlig at kontakte politiet og lade os undersøge sagen, udtaler linjechef Brian Fussing fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Torsdag aften har politiet ikke yderligere kommentarer eller informationer i forbindelse med anmeldelsen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: Finansverdenens jægersoldater

Ole T. Krogsgaard, direktør, Gentofte
På slagmarken er jægersoldaterne kampstyrkens elite. Men også i den finansielle verden opererer elitestyrker. Her er et indblik i deres metoder.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her