*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Politiet skal styrke beviser i sag om knivstikkeri i Fredericia

En 18-årig mand er anholdt og sigtet for et knivstikkeri søndag. Det lykkedes ikke politiet at få ham fængslet

En 24-årig mand, der søndag eftermiddag blev stukket ned på åben gade i Fredericia, er ikke længere i livsfare.

Manden blev stukket i brystet med en kniv og kom på operationsbordet på Odense Universitetshospital, hvor det er lykkedes lægerne at stabilisere hans tilstand.

En 18-årig mand, som politiet mistænker for knivstikkeriet, blev anholdt søndag eftermiddag, og mandag gjorde politiet et forsøg på at få ham varetægtsfængslet.

I et grundlovsforhør ville dommeren imidlertid kun gå med til at opretholde hans anholdelse i tre døgn. Tiden skal politiet bruge til at forsøge at forstærke beviserne mod ham, oplyser vicepolitiinspektør Peter Balsgaard, lokalpolitiet i Fredericia.

- Vi har nu tre gange 24 timer til at forstærke vores beviser i sagen, og vi er i fuld gang med vores undersøgelser, siger Peter Balsgaard.

Knivstikkeriet fandt sted på Korskærvej i Fredericia søndag ved 13-tiden.

Det var et slagsmål mellem tre mænd, der udviklede sig til et knivstikkeri. Vidner har fortalt politiet, at det var noget tumult mellem tre mænd på fortovet. De så den ene vakle væk og falde om, mens to andre løb fra stedet.

Ifølge politiet var ofret for knivstikkeriet natten til søndag indblandet i en anden voldssag.

Derfor begyndte politiet søndag eftermiddag at lede efter gerningsmanden i ofrets bekendtskabskreds.

- Vi har spurgt os frem og på den måde fundet frem til den 18-årige, sagde vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi, søndag til Ritzau..

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger om den mistænkte gerningsmand og om relationen mellem ham og den 24-årige.

Grundlovsforhøret mandag foregik for lukkede døre, og der er ikke oplysninger om den 18-åriges forklaring og det formodede motiv.

Den 24-årige er kendt af politiet for nogle småting, fortæller vagtchefen, der afviser, at der skulle være tale om et bandeopgør.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: En venstre uppercut i synet på den kreative klasse

Ole Bjerg, lektor i filosofi og økonomi, Copenhagen Business School
Vi kan til nød klare den kritik, der kommer fra højre og ovenfra, som da Anders Fogh lancerede sit opgør med ”smagsdommeri”.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Interview: »Letbanen er den bedste løsning – også i fremtiden«
Teknikrådmand Kristian Würtz (S) vil arbejde for et grønt islæt på letbanens næste etape. Trods kritik af kørestrømsmaster og skred i både budget og tidsplan på den første etape, mener han stadig, at letbanen er den bedste transportløsning i fremtiden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her