*

Politi og retsvæsen

Politiet efterforsker dødsfald i Ribe

Et område omkring Hegelundsvej i Ribe er afspærret, mens politiet efterforsker et mistænkeligt dødsfald.

Politiet har afspærret området omkring Hegelundsvej i Ribe, efter at en mand søndag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed.

Det oplyser vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Omstændighederne omkring hans død er sådan, at politiet efterforsker sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Politiet fik en anmeldelse klokken 15.39 og rykkede ud til lejligheden, hvor betjente fandt manden liggende livløs. Han er siden blevet erklæret død.

Bortset fra en oplysning om, at døde er en 30-årig mand, er det sparsomt med oplysninger om dødsfaldet og om de mistænkelige forhold ved det.

- Vi har lavet en stor afspærring, hvor vi afsøger området med hunde, siger Erik Lindholdt.

Når politiet efterforsker et dødsfald som mistænkeligt, foregår efterforskningen som ved et drab, indtil det er fastslået, hvordan manden døde, og indtil politiet kan udelukke, at der er sket noget kriminelt.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: EU’s ”sejr” over Google er stor ståhej for ingenting

Essensen er jo, at Google har udviklet sig til at være en lige så naturlig del af hverdagen som elektricitet, fjernvarme og vand – med andre ord en forsyningstjeneste, hvis reelle motiver de færreste tænker nærmere over eller drager i tvivl.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her