*

 

Politi og retsvæsen

Politiet efterforsker dødsfald i Ribe

Et område omkring Hegelundsvej i Ribe er afspærret, mens politiet efterforsker et mistænkeligt dødsfald.

Politiet har afspærret området omkring Hegelundsvej i Ribe, efter at en mand søndag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed.

Det oplyser vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Omstændighederne omkring hans død er sådan, at politiet efterforsker sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Politiet fik en anmeldelse klokken 15.39 og rykkede ud til lejligheden, hvor betjente fandt manden liggende livløs. Han er siden blevet erklæret død.

Bortset fra en oplysning om, at døde er en 30-årig mand, er det sparsomt med oplysninger om dødsfaldet og om de mistænkelige forhold ved det.

- Vi har lavet en stor afspærring, hvor vi afsøger området med hunde, siger Erik Lindholdt.

Når politiet efterforsker et dødsfald som mistænkeligt, foregår efterforskningen som ved et drab, indtil det er fastslået, hvordan manden døde, og indtil politiet kan udelukke, at der er sket noget kriminelt.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Nekrolog: Jammerbugtens sjæl forsvandt i flammerne

Med branden på Svinkløv Badehotel har området mistet en ikonisk attraktion, mener flere. Det blev bygget mod alle odds for godt 90 år siden - mandag ved ruinerne lød det, som om at nordjyderne havde taget hotellet til sig.
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her