*

Her er bedst at bo
Politi og retsvæsen

Mand nedlagt af politihund efter påkørsel af patruljebil

27-årig forsøgte at stikke af fra politiet i stjålet bil. Det endte galt, da han kørte ind i træ i Glostrup.

En mand fra Hvidovre traf natten til onsdag en række beslutninger, der endte med at koste ham en tur på skadestuen og måske en sigtelse efter straffeloven.

Den 27-årige mand kørte ifølge Københavns Vestegns Politi "lettere vanvittigt", og det fik politiet at mærke, da det forsøgte at få ham til at stoppe.

- Han påkører patruljen et par gange - dog ikke voldsomt - og ender med at køre ind i et træ på Oksbjergvej i Glostrup, siger vagtchef Peter Grønbæk.

- Han havde ikke noget kørekort, og bilen var heller ikke hans, men én han havde stjålet. Og så var han så uklog at løbe fra stedet, selv om det var en hundepatrulje, der var derude. Det gjorde ikke hans sag bedre.

- Han er på skadestuen nu med ret kraftige hundebid i armen. Jeg har set et billede af skaden, og den har altså taget fat, den hund, siger Peter Grønbæk.

Når manden er færdig med sin behandling på sygehuset, kan han se frem til flere sigtelser. En af dem kan være at finde i straffeloven.

- Vores jurister skal nu vurdere, om han skal sigtes for at have tilsidesat andres sikkerhed, siger vagtchefen.

Ingen betjente kom noget til ved episoden. Det gjorde en pige, som befandt sig i den 27-åriges bil under flugten, heller ikke ifølge politiet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Libyen-ekspert: Libyen er et vigtigt centrum for rekruttering af jihadister

Da Salman Abedi og hans bror i sidste måned blev hentet fra Manchester til Tripoli i Libyen, var det for at rede dem fra islamistisk radikalisering, hævder deres far. Hvis det er sandt, er han af vanvare kommet til at bringe dem fra asken i ilden. I Libyen har de haft rig lejlighed til at fortsætte radikaliseringen. Mandag aften stod Salman Abedi bag terrorangrebet på Manchester Arena.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her