*

Politi og retsvæsen

Mand nedlagt af politihund efter påkørsel af patruljebil

27-årig forsøgte at stikke af fra politiet i stjålet bil. Det endte galt, da han kørte ind i træ i Glostrup.

En mand fra Hvidovre traf natten til onsdag en række beslutninger, der endte med at koste ham en tur på skadestuen og måske en sigtelse efter straffeloven.

Den 27-årige mand kørte ifølge Københavns Vestegns Politi "lettere vanvittigt", og det fik politiet at mærke, da det forsøgte at få ham til at stoppe.

- Han påkører patruljen et par gange - dog ikke voldsomt - og ender med at køre ind i et træ på Oksbjergvej i Glostrup, siger vagtchef Peter Grønbæk.

- Han havde ikke noget kørekort, og bilen var heller ikke hans, men én han havde stjålet. Og så var han så uklog at løbe fra stedet, selv om det var en hundepatrulje, der var derude. Det gjorde ikke hans sag bedre.

- Han er på skadestuen nu med ret kraftige hundebid i armen. Jeg har set et billede af skaden, og den har altså taget fat, den hund, siger Peter Grønbæk.

Når manden er færdig med sin behandling på sygehuset, kan han se frem til flere sigtelser. En af dem kan være at finde i straffeloven.

- Vores jurister skal nu vurdere, om han skal sigtes for at have tilsidesat andres sikkerhed, siger vagtchefen.

Ingen betjente kom noget til ved episoden. Det gjorde en pige, som befandt sig i den 27-åriges bil under flugten, heller ikke ifølge politiet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Aarhus OPDATERET KL. 22:23

Det sagde bang, og så var vi kulturhovedstad

Nu er det sket: Rådhustårnet strålede i et stort lysshow, og gaderne rungede af musikalske indslag, da åbningsshowet gennem byens gader lørdag aften skød kulturhovedstadsåret i gang for hele byen.
Annonce
Annonce
Indland

Fremtidssikring: Den skæve boligskat består

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mente, at forskellig skat for ens huse var »for dårligt«, så vil en skatterabat i overgangen til et nyt vurderingssystem fastholde den forskel. Det viser et regeringsnotat.
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Arkæologens romance: »At gå rundt i Egypten er som at blive kysset af historien«
Jeanette Varberg elsker at rejse til Egypten for at se resten af den kultur, hvor de perler, hun en dag fandt i magasinet under Moesgaard Museum ved Aarhus, blev fremstillet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her