*

 

Politi og retsvæsen

Politiet finder større våbenlager i Brøndby Strand

Flere skydevåben - herunder en maskinpistol - er beslaglagt hos en 43-årig mand, der ikke er kendt af politiet

Ved en ransagning i Brøndby Strand har Københavns Vestegns Politi fundet et større våbenlager og anholdt en 43-årig mand.

Ransagningen af mandens bopæl bragte seks-syv håndskydevåben og en maskinpistol for dagen. Desuden fandt politiet en større mængde patroner, der var sat i magasiner, som passer til våbnene.

Den anholdte mand er ifølge vicepolitiinspektør Carsten Jansson ikke kendt af politiet i forvejen.

På spørgsmålet om hvorvidt våbenlageret har med bandemiljøet at gøre, svarer han:

- Da vi ikke kender manden i forvejen, kan jeg ikke sige, om det er banderelateret.

- Men det er selvfølgelig lidt unormalt, at sådan en fyr ligger inde med så mange våben. Måske opbevarer han dem for nogle andre, men det er noget af det vores efterforskning må vise.

Ifølge Carsten Jansson havde politiet "fået oplysninger", der gjorde, at man fredag valgte at ransage den 43-åriges bopæl.

Lørdag vil den anholdte blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Her vil anklagemyndigheden kræve dørene lukket for offentligheden.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere
Viden
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her