*

Politi og retsvæsen

Skænderi om småpenge i Roskilde endte i knivstikkeri

40-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg, efter at han stak mand ned på værtshus efter skænderi om småpenge.

Den 40-årige mand, der mandag blev anholdt for et knivstikkeri på værtshuset Ruder Konge i Roskilde, er tirsdag blevet varetægtsfængslet indtil 10. marts.

Det skete ved et grundlovsforhør, der foregik for lukkede døre. Manden er sigtet for drabsforsøg.

- Han blev anholdt ude på gaden efter hændelsen. Vi har det indtryk, at vi er på rette vej i den her sag, siger kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Offeret blev ramt af et enkelt knivstik i maven, men det var nok til, at han svævede mellem liv og død mandag aften.

- Vi går ud fra, at han er stabiliseret nu. Men han er bestemt ikke "fit for fight", på ingen måde, siger Carsten Andersen.

Det var angiveligt et skænderi mellem to venner om penge, der lå til grund for knivstikkeriet.

- Der har været noget diskussion mellem de to om et lille pengebeløb, siger Carsten Andersen og tilføjer, at de to kendte hinanden på forhånd.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Mere leg eller mere læring?

Jyllands-Posten har spurgt forældre og personale i daginstitutionen Dragen i Skanderborg, om der er brug for mere leg og mindre læring.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her