*

 

Politi og retsvæsen

Skænderi om småpenge i Roskilde endte i knivstikkeri

40-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg, efter at han stak mand ned på værtshus efter skænderi om småpenge.

Den 40-årige mand, der mandag blev anholdt for et knivstikkeri på værtshuset Ruder Konge i Roskilde, er tirsdag blevet varetægtsfængslet indtil 10. marts.

Det skete ved et grundlovsforhør, der foregik for lukkede døre. Manden er sigtet for drabsforsøg.

- Han blev anholdt ude på gaden efter hændelsen. Vi har det indtryk, at vi er på rette vej i den her sag, siger kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Offeret blev ramt af et enkelt knivstik i maven, men det var nok til, at han svævede mellem liv og død mandag aften.

- Vi går ud fra, at han er stabiliseret nu. Men han er bestemt ikke "fit for fight", på ingen måde, siger Carsten Andersen.

Det var angiveligt et skænderi mellem to venner om penge, der lå til grund for knivstikkeriet.

- Der har været noget diskussion mellem de to om et lille pengebeløb, siger Carsten Andersen og tilføjer, at de to kendte hinanden på forhånd.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

»Vi vil ikke bestikkes«

Vindmøllebranchen går nye veje i forsøget på at få lov at stille kæmpevindmøller op. Flere steder bliver borgerforeninger tilbudt store pengebeløb for at støtte møllerne. På Mors siger de nej tak.
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Bolig
Ny trend: Mormorsyssel på vej tilbage i moderne og humoristisk udgave
De traditionelle blomstermønstre er passé og erstattes af moderne design med et tvist af humor. Og færdige broderikit og kurser i korssting går som varmt brød, viser tendensen. 
Se flere
Et 13 etagers højhus på godsbanearealet i Aarhus
I dag fremstår godsbanearealet som et stort åbent område med et underlag af revnet beton, uplejet græs og grus. Her har genbrugsstationen Reuse og Institut for X’s containerlandsby fundet plads sammen med kulturbygningen Godsbanen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her