*

 

Politi og retsvæsen

Spinkle mænd med rygsæk og pistol begik røveri mod Aldi

Aldi på Hundige Strandvej blev udsat for røveri. To unge mænd truede med pistol.

To unge mænd gik lørdag lidt efter klokken 12 ind i Aldi-supermarkedet på Hundige Strandvej i Greve og truede kasseekspedienten med en pistol.

Selv om politiet blev alarmeret, slap røverne væk til fods med et kontantbeløb, som ordensmagten dog holder for sig selv af hensyn til efterforskningen.

De to unge mænd er således fortsat på fri fod.

- Vi har været forbi dernede med hundepatruljer, men det lykkedes ikke for hundene at få færten af røverne, siger vagtchef Lars Galasz fra Midt- og Vestsjællands Politi.

De to unge mænd var maskerede og begge spinkle af bygning. De bar begge rygsæk, og den ene havde sportstøj på.

Der er videoovervågning på stedet, og der er også vidner, der har set de to røvere løbe fra stedet, men politiet hører gerne fra andre, der har oplysninger, som kan hjælpe efterforskningen på vej.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Bolig
»Det er rystende, hvor meget mere man kan få for pengene ved at køre 100 kilometer væk fra Rådhuspladsen«
Forskellen på huspriserne i Danmark er store. Landet er yt, mens byen og specielt hovedstaden er in, og så er forstæderne blevet populære, fordi flere byboere vælger at flytte væk fra centrum. Det bevirker et skub i bolighandlen i de større byers opland. 
Se flere
Viden
Ny planet Et »ønskescenarie for forskerne«
Forskere har fundet en klippeplanet, der i størrelse ligner Jorden. Inden for astronomiens verden er man begejstrede – planeten har nemlig mange betingelser for, at der kan findes liv. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her