*

Politi og retsvæsen

Mand snittet i halsen på berygtet københavnerværtshus

En mand var kritisk såret efter et knivstikkeri på Café Louise på Nørrebro i København.

Tidligt lørdag morgen blev en 40-årig mand snittet i halsen med en kniv på Café Louise på Nørrebro i København.

Københavns Politi skriver på Twitter, at Nørrebrogade har været afspærret efter episoden, men at gaden lørdag morgen ved otte-tiden atter skal være åben for færdsel.

Ifølge Ekstra Bladet er den formodede gerningsmand stadig på fri fod, og politiet leder lørdag efter ham.

»Vi er på stedet nu, og er i gang med at afhøre og se, om vi kan finde nogle spor. Jeg har en god fornemmelse af, at vi får fat i den, der har gjort det her,« siger efterforskningsleder Gunnar Nørager fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Han uddyber, at politiet har en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Offeret var ved bevidsthed, da han blev kørt på hospitalet. Ritzau meddeler lørdag formiddag, at offeret er uden for livsfare.

»De er ved at arbejde på ham lige nu. Men om har er blevet stukket eller snittet, ved jeg ikke. Det er lægerne ved at undersøge lige nu,« siger Gunnar Nørager til Ekstra Bladet.

Ifølge tv2.dk er netop Café Louise et berygtet københavnsk værtshus, hvor der tidligere er sket både drab og alvorlige voldsepisoder. I 2012 blev mand således dræbt af knivstik ved værtshuset, mens en 27-årig mand blev dræbt af skud og flere andre såret i 2006.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Slotsferie på sønderjysk: Gram Slot - fra nedslidt ruin til økologisk kraftcenter
Et utal af arrangementer lokker hvert år over 120.000 besøgende forbi Gram Slot i Sønderjylland. Det er muligt at overnatte på slottet, og så kan man også blot stoppe op på forbivejen og klappe dyrene i minizooen. 
Se flere
Bolig
Hvad gør du, hvis trægulvet knirker?
Knirkende gulvbrædder kan være irriterende, men de er heldigvis relativt lette at reparere, hvis hele gulvet ikke skal skiftes. Få et godt tip her fra Bolius. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her