*

Politi og retsvæsen

Tre mænd kræves dømt for at lokke mænd i sexbaghold

Mænd troede, de skulle mødes med unge piger, men blev i stedet overfaldet og udsat for røveri, mener anklager.

En 20-årig mand fra Vejle erkendte mandag i Retten i Kolding, at han i flere tilfælde har været med til at overfalde mænd, som ønskede sex med purunge piger.

Det skriver ekstrabladet.dk. Ifølge manden skete det som afstraffelse.

Den unge mand er sammen med to kammerater på 19 og 35 år tiltalt for via internettet at arrangere fingerede møder mellem mænd og 15-16-årige piger, der i virkeligheden ikke eksisterer.

Når mændene mødte op i den tro, at de skulle mødes med unge piger, blev de i stedet overfaldet, berøvet og i nogle tilfælde efterfølgende presset til at betale penge for at undgå at få afsløret deres seksuelle interesser.

Overfaldene fandt sted i Vejle i maj og juni sidste år.

I et tilfælde gik det ud over en 68-årig mand, som ifølge anklageskriftet en aften blev lokket til et mødested, hvor tre personer trængte ind i hans bil, strammede et tørklæde om halsen på ham og slog og sparkede ham.

Manden blev tvunget til at udlevere to kreditkort med koder, som kort efter blev forsøgt brugt i en hæveautomat i Vejle.

Få dage efter gik det ud over en 36-årig mand, som på et aftalt sted, hvor han troede, at han skulle møde en 16-årig pige, i stedet blev mødt af tre maskerede mænd, der slog ham med blandt andet et baseballbat og tvang ham til at udlevere 1500 kroner og en mobiltelefon.

Mindre end en uge efter blev manden kontaktet og truet med, at hans seksuelle interesser ville blive afsløret, med mindre han betalte 5000 kroner. Han betalte beløbet, men da mændene ville have mere, valgte han at melde sagen til politiet.

To af de tiltalte har ifølge anklageskriftet også været med til at sætte en kniv for struben af en 34-årig mand, som de aftvang en mobiltelefon, en pung med 10.000 kroner og en computer.

På et tidspunkt blev manden angiveligt holdt ud over havnebassinet i Vejle for at få ham til at udlevere sine pinkoder.

Flere mænd har ifølge anklagemyndigheden deltaget i overfaldene, men det er kun lykkedes at identificere de tre.

Mens den 20-årige har erkendt i et vist omfang, nægter de to andre sig skyldige, oplyser ekstrabladet.dk.

Der afsiges muligvis dom i sagen 29. januar.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Arkæologens romance: »At gå rundt i Egypten er som at blive kysset af historien«
Jeanette Varberg elsker at rejse til Egypten for at se resten af den kultur, hvor de perler, hun en dag fandt i magasinet under Moesgaard Museum ved Aarhus, blev fremstillet. 
Se flere
Analyse: Godt nyt fra den danske lejr, men Ungarn er ingen ønskemodstander
Danmark kan godt få problemer med de fysisk stærke ungarske spillere. Det er lidt overraskende, at Ungarn lader René Toft spille, lyder det fra JP's udsendte medarbejder Mikkel Hammer-Hansen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her