*

Kommunalvalg
København

Ingen sigtede efter gadeuro

Alle er løsladt, og ingen er sigtet, efter at politiet anholdt 62 personer onsdag aften i København.

Anholdelserne skete i forbindelse med optræk til uroligheder, da en gruppe på op mod 150 demonstranter samlede sig på Israels Plads for at sympatisere med demonstranter i Grækenland.

Ifølge politiets centrale efterforskningsleder, Peter Steffensen, var alle anholdte torsdag morgen igen på fri fod.

"De er anholdt efter politiloven og er blevet løsladt uden sigtelse," siger han.

Politiloven tillader ordensmagten at holde på folk i op til seks timer for at forhindre f.eks. slagsmål eller uorden. Det er også det, som ofte kaldes præventive anholdelser.

Onsdagens demonstration skete i sympati med de græske demonstranter. Siden lørdag har der været voldsomme demonstrationer i flere græske byer, efter at politiet skød og dræbte den 15-årige Alexandros Grigoropoulos.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Politichef overhældt med urin af aktivist
Anonym aktivist hældte urin ud over politiets indsatsleder Bjarne Christensen foran Grønlænderhuset på Christiania. Aktivisten undslap anholdelse. 26 foreløbigt anholdt. Tidligere brugere af Ungomshuset rykker mandagsmøde til Christiania.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her