*

Kommunalvalg
København

Kajakroer fundet død i sø

En kajakroer druknede på én meters dybde. En tragisk sag, mener Nordsjællands Politi.

En 30-årig mand blev i går aftes fundet død i Lyngby Sø, hvor han havde roet i kajak.

En spejderleder opdagede kl. 18.30 en kajak med bunden i vejret ca. 20 meter ude i søen. En anden kajakroer hjalp med at undersøge den tomme kajak, men da den lå på blot én meters dybde, gik de ud fra, at kajakkens ejer havde reddet sig i land.

Kajakroeren undersøgte derefter, hvem kajakken tilhørte, og da han fandt ud af, at den 30-årige kajakroer led af epilepsi, blev han urolig og vendte tilbage.

En samling på 10-15 medlemmer af den lokale roklub og spejderlederen iværksatte eftersøgning og slog samtidig alarm via 112.

Spejderlederen fandt kort tid efter den 30-åriges livløse krop i vandet. Roklubbens medlemmer og de børn, der var til stede, var alle stærkt chokerede, oplyser politikommissær Erik Ulff Zerlang Skriver fra Nordsjællands Politi.

Han kalder dødfaldet en "tragisk sag".

"Der er ikke mistanke om overfald, og den videre efterforskning skal klarlægge dødsårsagen," oplyser han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
»Pas på halsen, Jan!«
Hvor gik det galt for komikeren Jan Gintberg? Efter 32 opførelser af one-man-showÕet ÒDet ligger i generneÓ låste JP Amazon en hæs entertainer inde i Volvoen og kørte ham hjem til far i Lynge for at blive klogere på drengen.
Forsiden lige nu

JP mener: Alternativet afslører sin politiske umodenhed

De seneste dages afsløringer af forholdene i Alternativet viser et parti, der har alvorlige problemer med at opbygge politisk modenhed og seriøsitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her