*

Her er bedst at bo
København

Kajakroer fundet død i sø

En kajakroer druknede på én meters dybde. En tragisk sag, mener Nordsjællands Politi.

En 30-årig mand blev i går aftes fundet død i Lyngby Sø, hvor han havde roet i kajak.

En spejderleder opdagede kl. 18.30 en kajak med bunden i vejret ca. 20 meter ude i søen. En anden kajakroer hjalp med at undersøge den tomme kajak, men da den lå på blot én meters dybde, gik de ud fra, at kajakkens ejer havde reddet sig i land.

Kajakroeren undersøgte derefter, hvem kajakken tilhørte, og da han fandt ud af, at den 30-årige kajakroer led af epilepsi, blev han urolig og vendte tilbage.

En samling på 10-15 medlemmer af den lokale roklub og spejderlederen iværksatte eftersøgning og slog samtidig alarm via 112.

Spejderlederen fandt kort tid efter den 30-åriges livløse krop i vandet. Roklubbens medlemmer og de børn, der var til stede, var alle stærkt chokerede, oplyser politikommissær Erik Ulff Zerlang Skriver fra Nordsjællands Politi.

Han kalder dødfaldet en "tragisk sag".

"Der er ikke mistanke om overfald, og den videre efterforskning skal klarlægge dødsårsagen," oplyser han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her