*

 

Indland

JP-chefredaktør: Chokerende nyt

Ingen på Jyllands-Posten kendte til den norske terrorcelles planer om at bombe avisen.

"Chokerende", lyder det fra Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen om planerne om terror mod avisen. Arkivfoto

"Det er ikke en sag, vi har hørt om tidligere. Ligesom ved tidligere tilfælde af afslørede terrorplaner mod Jyllands-Posten er det meget chokerende for bladets medarbejdere og deres pårørende," siger Morgenavisen Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen i en kommentar til de nye terrorplaner mod avisen.

"Vi føler os dog i de bedste hænder hos politiet og Politiets Efterretningstjeneste, som vi føler passer godt på os," lyder det fra Jørn Mikkelsen.

Direktør: Stor tillid til PET

Også chefen for JP/Politikens Hus, adm. direktør Lars Munch, erklærer sig tryg ved den sikkerhed, der omgiver Morgenavisen Jyllands-Posten.

"Desværre er dette endnu et eksempel på en trussel mod os, men også endnu et eksempel på, at der passes godt på os. Vi har stor tillid til både PET og politiet," siger Lars Munch til jp.dk.

Østjyllands Politi oplyser, at man følger udviklingen i tæt samarbejde med PET.

null
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Bolig
Bo blandt landets rigeste: Nu kan du leje en bolig på mondæn kendis-gade
Flere har brændt nallerne på liebhaverejendommene på den eksklusive Hambros Allé i Hellerup, men nu kan du flytte risikofrit ind på den dyre adresse. En villalejlighed i et af alléens kæmpe palæer er nemlig udbudt til leje. 
Se flere
Får du ryddet op? Ny designlinje giver rodehovederne håb
Den kendte boligstylist Louise Dorph føler sig bedst tilpas i hjem, der roder lidt. Netop det at skabe smukke rammer om hverdagens kreative rod er udgangspunktet for den kendte boligstylists egen interiørlinje. Navnet er: A Simple Mess. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her