*

Her er bedst at bo
Indland

JP-chefredaktør: Chokerende nyt

Ingen på Jyllands-Posten kendte til den norske terrorcelles planer om at bombe avisen.

"Chokerende", lyder det fra Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen om planerne om terror mod avisen. Arkivfoto

"Det er ikke en sag, vi har hørt om tidligere. Ligesom ved tidligere tilfælde af afslørede terrorplaner mod Jyllands-Posten er det meget chokerende for bladets medarbejdere og deres pårørende," siger Morgenavisen Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen i en kommentar til de nye terrorplaner mod avisen.

"Vi føler os dog i de bedste hænder hos politiet og Politiets Efterretningstjeneste, som vi føler passer godt på os," lyder det fra Jørn Mikkelsen.

Direktør: Stor tillid til PET

Også chefen for JP/Politikens Hus, adm. direktør Lars Munch, erklærer sig tryg ved den sikkerhed, der omgiver Morgenavisen Jyllands-Posten.

"Desværre er dette endnu et eksempel på en trussel mod os, men også endnu et eksempel på, at der passes godt på os. Vi har stor tillid til både PET og politiet," siger Lars Munch til jp.dk.

Østjyllands Politi oplyser, at man følger udviklingen i tæt samarbejde med PET.

null
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Varer med skadelig kemi bliver på hylderne, selvom de er forbudt
Selv efter et forbud langt om længe er vedtaget i EU, bliver varer med skadelige stoffer ikke fjernet fra hylderne med det samme. Og industrikemikalier får normalt lov at stå, til de er udsolgte. 
Se flere
AGF hyldede ’Duncan’ efter målrekord
AGF’s trænere og ledere havde forberedt en overraskelse til Morten ’Duncan’ Rasmussen, når AGF-angriberen tog målrekorden i Superligaen. Det skete mandag i Viborg. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her