*

Her er bedst at bo
Indland

Træt svømmer: Smerten var ulidelig

Fem havsvømmere krydsede Kattegat i dag, men ikke uden problemer.

Det var fem trætte og glade svømmere, der gik i land ved Ebeltoft klokken 19.40 torsdag aften. De rystede af kulde, men blev mødt af hurraråb, klapsalver, småkager og champagne.

Sammen havde de tilbagelagt 38,6 kilometer i det kolde Kattegat. Men turen gennem vandet tog hårdt på de ærgerrige svømmere.

"Smerten var ulidelig. Smerten i skuldrene var det værste," sagde Tue Nøddekær, som allerede ved starten torsdag morgen klokken 6 oplevede den første modgang. Han havde glemt at lukke sin tørdragt og blev ubehageligt overrasket over det kolde vand på ryggen.

Kongeetapen i dansk svømning

I gennemsnit svømmede de fem svømmere cirka fire kilometer i timen. Og det var Tue, der fik lov at bestemme farten.

"Den langsomste mand satte tempoet, og det var mig," sagde han til Jyllands-Postens udsendte.

Svømmerne har tidligere kaldt svømmeruten over Kattegat for "kongeetapen i dansk svømning".

LÆS OGSÅ: Fem svømmere har krydset Kattegat

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her