*

Indland

23 mand i vandet leder efter Kim Walls arme, ben og hoved

Politiet får assistance af Beredskabsstyrelsen i eftersøgningen af ligdelene.

Beredskabet assisterer onsdag i en intensiveret eftersøgning på spor efter den svenske journalist Kim Wall, efter en torso for to døgn siden blev fundet langs kysten ved Amager.

Det skriver TV 2.

Onsdag er 10 såkaldte overfladedykkere med snorkler ude for at søge i nærheden af, hvor torsoen blev fundet, mens 13 folk afsøger vandkanten i samme område.

Efter fund af torso: 10 dykkere leder efter effekter

»I dagens anledning er det en strækning på cirka 16 kilometer, som vi afsøger. Jeg forventer, at vi bliver færdige i dag, men hvis vi skal have i morgen med også, så gør vi også det,« siger Kasper Grønning Iverssøn, der er korpsmester hos beredskabsstyrelsen i Næstved, der assisterer Københavns Politi, til TV 2.

Kim Wall blev meldt savnet natten til fredag den 11. august. Hun var dagen forinden sejlet ud i ubåden "UC3 Nautilus" med ubådens ejer, Peter Madsen, som hun skulle skrive en artikel om.

Politi undersøger uopklaret drab på japansk turist fra 1986

Madsen forklarede ifølge politiet først, at han havde sat Kim Wall af ved Refshaleøen den 10. august om aftenen. Den 12. august sagde han ved et grundlovsforhør, at Kim Wall var død i en ulykke på ubåden, hvorefter han havde »begravet« hende til søs.

Opfinder Peter Madsen har siddet varetægtsfængslet siden den 11. august og nægter sig skyldig i drab.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her