*

Kommunalvalg
Indland

»Vi er politisk meget tæt på hinanden«

S og DF går sammen for at presse regeringen i skattepolitikken. Der er behov for nye tiltag mod sort arbejde, mener ordførere, der lettere kan lancere fælles forslag, efter Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl har vist vejen til et tættere samarbejde mellem de to partier.

Mens S-formand Mette Frederiksen og DF-leder Kristian Thulesen Dahl taler om en stadigt tættere relation, så forplanter samarbejdet mellem de to partier sig også til det ordførerniveau, hvor megen politik bliver til i praksis.

Mattias Tesfaye (S) og Dennis Flydtkjær (DF), begge medlemmer af Folketingets Skatteudvalg, fremlægger i dag en række forslag, der skal begrænse sort arbejde i Danmark.

DF og S går sammen om udspil: Partierne vil presse skatteminister til kamp mod sort arbejde

De foreslår blandt andet at indføre digitale kasseapparater, der elektronisk skal registrere alle handler, så det bliver sværere at handle sort.

Håbet er at få regeringen med på ideen. Alternativt er de to partier klar til at tvinge det igennem i Folketinget.

Cheferne har vist vejen: Nu rykker ordførerne også sammen i sofaen

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
22-årig stukket med kniv
Østjyllands Politi efterlyser vidner til en episode lørdag morgen, hvor en 22-årig mand blev antastet af fire unge mænd i Aarhus V og stukket med en kniv af en af dem. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her