*

Indland

Imam: "Danmark skal ikke blive Europas Nordkorea"

Regeringens udspil til bekæmpelse af radikaliserede imamer er meningskontrol og udemokratisk, fortæller fængselsimam, Waseem Hussain.

Er det et angreb på vores alles ytringsfrihed, når partiledere varsler et opgør med hadprædikanter?

Fængselsimam og formand for Dansk Islamisk Center, Waseem Hussain, er meget skeptisk over regeringens udspil, der lægger op til en yderligere kriminalisering af samfundsundergravende ytringer.

Selvom han mener, at strammere lovgivning kun rammer muslimer, argumenterer Waseem Hussain for, at det er et indgreb mod vores fælles ytringsfrihed

»Det er ikke en måde at gøre tingene på i et demokrati. Der snakker man om det, og så må det stærkeste argument vinde,« siger Waseem Hussain.

Løkke: Hadprædikanter skal kunne standses ved grænsen

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her