*

Indland

Konservative fremstilles som »De Grønne Slagtere« på sociale medier

Lars Løkke er en hævnfuld Terminator på de sociale medier, hvor man morer sig over ministerafgangen med humoristiske opslag.

Nyheden om Eva Kjer Hansens afgang som miljø- og fødevareminister bliver på de sociale medier brugt som kilde til mange humoristiske opslag på både Facebook og Twitter.

Her er det De Konservative med Rasmus Jarlov, Søren Pape og Mette Abilldgaard i spidsen, der giver en ny mening til titlen på den danske spillefilm "De Grønne Slagtere".

David Trads, journalist og blogger på Jyllands-Posten, gør på Facebook også brug af filmreferencer, hvor han udstiller Lars Løkke Ramussen som en hævngerrig udgave af Arnold Schwarzeneggers "Terminator", der sent vil glemme De Konservatives "angreb" på Eva Kjer Hansen.

LØKKES SIDSTE ORD TIL PAPEOpslået af David Trads27. februar 2016

At politikerne hos De Konservative og Venstre sammenlignes med karakterer fra filmuniverset er tilsyneladende ikke et tilfælde. En bruger på Twitter bruger berettermodellen til at analysere Eva Kjer Hansens afgang.

Igennem hele forløbet har landbrugsorganisationen Bæredygtigt Landbrug bakket op om ministeren. Det overrasker ikke Henrik Qvortrup, skriver han på Twitter.

En hurtig og redigeringsdygtig Facebook-bruger kommer med et bud på, hvordan Lars Løkke Rasmussen og Søren Papes næste samtale kommer til at foregå.

Pape og Lars løkkes samtale om Eva KjerJeg har lavet en lille video. Sådan her forestiller jeg mig Søren Pape Poulsen og Lars Løkke Rasmussens næste samtale må være.Opslået af Frej Kofoed Petersen på 27. februar 2016

Thomas Søgaard Rohde, journalist på Berlingske, gætter på, at der vil gå lang tid, før Søren Pape offentligt kan nyde klapsalver fra de andre partier i blå blok.

Uanset hvordan Lars Løkke Rasmussen vælger at håndtere sagen, så spår Benny Engelbrecht, finansordfører for Socialdemokraterne, at det bliver svært at lade som ingenting, ligesom det heller ikke lykkedes Leslie Nielsen i filmen "Høj Pistolføring".

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Arkæologens romance: »At gå rundt i Egypten er som at blive kysset af historien«
Jeanette Varberg elsker at rejse til Egypten for at se resten af den kultur, hvor de perler, hun en dag fandt i magasinet under Moesgaard Museum ved Aarhus, blev fremstillet. 
Se flere
Analyse: Godt nyt fra den danske lejr, men Ungarn er ingen ønskemodstander
Danmark kan godt få problemer med de fysisk stærke ungarske spillere. Det er lidt overraskende, at Ungarn lader René Toft spille, lyder det fra JP's udsendte medarbejder Mikkel Hammer-Hansen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her