*

Indland

To biler kørte sammen: Ung kvinde dræbt - mand i livsfare

Det er uvist, hvad der førte til, at to biler kørte frontalt sammen på nordjysk landevej.

En 19-årig kvinde er mandag aften omkommet i en trafikulykke ud for Ilbro ved Hjørring, hvor to personbiler kørte frontalt sammen.

En 29-årig mand har pådraget sig livstruende kvæstelser i samme ulykke, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ulykken skete omkring klokken 18.30 på Sæbyvej, og i alt fem personer er kommet til skade i kollisionen.

Den ene bil blev kørt af den 19-årige kvinde, der efterfølgende døde af sine kvæstelser. Hun stammede fra Østervrå. Hun havde to 16-årige piger fra Dronninglund-området med i bilen.

- Den ene er indlagt på Hjørring Sygehus med lettere kvæstelser og i chok. Den anden pige er overført til Aalborg Universitetshospital med kvæstelser i form af brækkede ribben, skriver Nordjyllands Politi.

I den anden bil sad den 29-årige, der nu er i livsfare, bag rattet. Han stammer fra Nibe-området. Han havde en enkelt passager med sig, en 26-årig mand fra Gistrup.

Den 29-årige er blevet overført til hospitalet i Skejby ved Aarhus, men den 26-årige beskrives som lettere tilskadekommen og er indlagt på Hjørring Sygehus.

Det er uvist, hvad der førte til ulykken.

- De nærmere omstændigheder er endnu ikke fuldt belyst, og der kan pt. kun oplyses, at bilerne kørte frontalt sammen, og dette skete af ukendte årsager på en lige vejstrækning, skriver politiet.

Bilinspektører skal nu aflevere rapport om sagen.

Alle pårørende til de implicerede er blevet underrettet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Få plads med skrå reoler
Boligredaktøren udvælger hver uge et antal aktuelle historier og nyheder fra boglig- og designbranchen. 
Se flere
Test: Samsungs Galaxy A5 (2017) - en sejlivet mobil
Samsungs Galaxy A5 (2017) fungerer godt, er pæn at se på og holder længe på en optankning. Prisen må Samsung dog godt se på igen. 
Se flere
Undgå vintertrætte fødder med få simple råd
Varmt fodtøj i den kolde tid kan være hårdt for fødderne. Derfor er det vigtigt, at du plejer dem grundigt for at undgå tør og sprækket hud. 
Se flere
Viden
Havets græsplæner renser vandet og redder korallerne
Havgræs gør mennesket mange tjenester, og nu viser det sig, at græsset også er i stand til at fjerne farlige bakterier fra havvandet. Det kan komme både koraller, dyr og mennesker til gode. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her