*

Indland

Mikael Jalving: Jeg kalder Thorning for finke, fordi hun opfører sig som sådan én

Kvinder skal kunne tåle at blive behandlet på samme måde som mænd i den offentlige debat, mener manden bag omdiskuteret blog om Helle Thorning-Schmidt.

Kritikken er haglet ned over debattøren og bloggeren Mikael Jalving, efter at han mandag publicerede et blogindlæg om tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt på Jyllands-Posten.dk.

Dukkebarn, finke og Hellepigen: Læs det omdiskuterede blogindlæg

I bloggen bruger debattøren ord som "finken", "madammen", "Dukkelise" og "Hellepigen" i sin kritik af Thorning-Schmidt, der nu forlader dansk politik til fordel for et job som direktør for Red Barnets internationale afdeling.

Debattør forsvarer at kalde Thorning finke og dukkebarn

Det har fået mange på de sociale medier til at kritisere Mikael Jalving og bl.a. anklage ham for "rendyrket sexisme".

Se og hør Mikael Jalvings svar på kritikken i tv-indslaget øverst i denne artikel.

JYLLANDS-POSTEN TV
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her