*

Indland

Mikael Jalving: Jeg kalder Thorning for finke, fordi hun opfører sig som sådan én

Kvinder skal kunne tåle at blive behandlet på samme måde som mænd i den offentlige debat, mener manden bag omdiskuteret blog om Helle Thorning-Schmidt.

Kritikken er haglet ned over debattøren og bloggeren Mikael Jalving, efter at han mandag publicerede et blogindlæg om tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt på Jyllands-Posten.dk.

Dukkebarn, finke og Hellepigen: Læs det omdiskuterede blogindlæg

I bloggen bruger debattøren ord som "finken", "madammen", "Dukkelise" og "Hellepigen" i sin kritik af Thorning-Schmidt, der nu forlader dansk politik til fordel for et job som direktør for Red Barnets internationale afdeling.

Debattør forsvarer at kalde Thorning finke og dukkebarn

Det har fået mange på de sociale medier til at kritisere Mikael Jalving og bl.a. anklage ham for "rendyrket sexisme".

Se og hør Mikael Jalvings svar på kritikken i tv-indslaget øverst i denne artikel.

JYLLANDS-POSTEN TV
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Alene hjemme

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her, og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Det skal du vide, før du vælger p-piller fra
Mange kvinder vælger i disse år p-pillerne fra, men der er ingen grund til bekymring, lyder det fra lægerne. Så længe du kender til nogle helt basale fakta. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her