Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
mandag 21. april 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten indland
Indland 15.11.12 kl. 12:54
Bill Clinton, USA's 42. præsident, havde åndsnærværelse nok til at tage telefonen og fortsætte sin tale i Sønderborg uden at tabe tråden. Foto: AP/Ted Richardson

Clinton tog telefonen midt i tale i Sønderborg

"Det var Hillary", lød forklaring til 1.000 gæster til stort award-show i Sønderborg i aftes.

Bill Clinton demonstrerede stort talent som entertainer og improvisator, da han holdt den afsluttende tale ved onsdagens CSR Awards i Sønderborg.

Omkring 1.000 gæster i Alsion i den sønderjyske by sad dybt i sæderne og lyttede til en inspirerende tale fra USA's 42. præsident, da en mobiltelefon ringede klart og gennemtrængende.

Alle kiggede sig omkring for afsløre misdæderen, men i stedet greb Bill Clinton til lommen, skriver jv.dk.

"Det er min kone, der ringer"

"Det er min kone, der ringer. Det er kun min familie, der har nummeret her," forklarede han forsamlingen og tog telefonen.

"Jeg står lige og holder en tale i Danmark," forklarede han Hillary i telefonen og ringede af.

CSR Awards

Ved årets prisfest uddelte CSR Fonden 14 priser til danske virksomheder, der har inddraget CSR (Corporate Social Responsibility) i sit arbejde.

LINK: Se priserne her.

Fruen, alias USA's udenrigsminister Hillary Clinton, var i Australien, meddelte han, hvorefter opringningen elegant blev flettet ind i den efterfølgende pointe om værdien af humanitært arbejde rundt om i verden.

Ros til Sønderborg

"I tager for givet, at alting fungerer. Lyset virker, mobilen ringer, og keder i jer, kan I bare gå ud for at finde en restaurant. I Haiti er der intet, der har fungeret siden det store jordskælv i 2010. Jeg siger ikke, at klimaforandringer har skabt orkanerne og jordskælv, men de er blevet værre, og det truer verdens stabilitet," sagde Bill Clinton ifølge jv.dk.

Clinton talte om bæredygtighed og roste i den anledning Danmark og især Sønderborg for sit fremtidsrettede indsats på miljøfonten.

"Denne by er en af de mest betydningsfulde, når det gælder om at vise folk, hvordan man kan reducere mængden af CO2. Det er virkelig imponerede, hvad I allerede har noget, og jeg er sikker på, at I inden 2029 har nået målet at være helt CO2-neutral," sagde han ifølge Berlingske Nyhedsbureau.

Interview i danske møbler

Efter hans tale på 45 minutter fortsatte Clinton med en samtale på scenen med CSR Fondens formand, Axel Boisen - naturligvis iscenesat i danske designmøbler, som Clinton roste i høje toner.

Eks-præsidenten er i dag på farten verden rundt som leder af William J. Clinton Foundation, som arbejder med velgørenhed over hele verden

Clinton er ikke den første store personlighed, som har gæstet det årlige CSR-show. Ved CSR Awards 2011 var tidligere vicepræsident og Nobelprisvinder Al Gore gæstetaler.

Årets show blev styret af skuespillerne Connie Nielsen og Rasmus Botoft, og prins Joachim, klimaminister Martin Lidegaard (R), miljøminister Ida Auken (SF) og forsknings- og uddannelsesminister Morten Østergaard (R) uddelte årets priser.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Tilmeld dig Jyllands-Postens Nyhedsoverblik
Annonce
Indland lige nu
Tophistorie

DMI: Sommertøj er ikke nok de næste dage

Ugens første dage er præget af skyer og regn, men så tyder det på, at solen vender tilbage, fortæller DMI.
forsiden lige nu

Erhvervslivet vil af med kronen

Det er på tide at skrotte kronen og få mere indflydelse, siger fire hovedaktører i erhvervslivet.
USA

16-årig dreng overlevede flytur i hjulkasse

Teenager overlevede fem timer lang flytur i hjulkassen under et fly.

Danske firmaer strutter af sundhed

Kreditværdigheden i erhvervslivet er nu højere end i flere år.

Avis: Nicki Bille anholdt for overfald på betjent

Rosenborg-angriberen risikerer ubetinget fængselsstraf for vold mod betjent i påsken.

Amatøren slår de professionelle

Ny social aktiehandelsplatform lader dig aflure konkurrenternes handler. Heine Andersen er med.

USA

Boston Marathon opruster på årsdagen

Sikkerheden har aldrig været større til Boston Marathon, som sidste år blev udsat for terrorangreb.
Annonce
Annonce
Indland
Satire
  • Journalist opdager en ny trend fra sit vindue

    »Der er en bevægelse i gang,« udtaler en 35-årig nyhedsredaktør og henviser til, at over syv mennesker i hans umiddelbare nærområde, Østerbro, gør noget lidt nyt, der måske hænger sammen med noget, en blogger har skrevet om i USA. 
Søg i vejviseren
Annonce