*

Kommunalvalg
Indland

To ældre mænd druknet i dag

En 69-årig tysker omkom lørdag, da han under badning syd for Pedersker på Bornholm blev trukket med ud af strømmen. Tidligere på dagen druknede en 76-årig i Hinge Sø nord for Silkeborg.

Lægerne kunne intet stille op, da en 69-årig tysk turist her til eftermiddag blev taget af strømmen ved Holster Odde på Bornholm.

Manden lå ifølge politiet i Rønne i sommerhus med sin familie, og lørdag gik alle på stranden for at bade. Pludseligt så familien, at manden blev trukket med ud af understrømmen, og da de ikke selv kunne finde ham, blev der slået alarm.

Både helikopter og redningsbåd blev sat ind, men manden blev først fundet, da han drev i land 250 meter længere nede af stranden. Helikopteren landede på stedet, og lægen forsøgte sammen med anæstesiholdet fra sygehuset at genoplive turisten, men hans liv stod ikke til at redde.

Tidligere på dagen mistede en 76-årig mand livet i Hinge Sø ved Kjellerup. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der intet, der tyder på en forbrydelse. Manden, der kom fra lokalområdet, er formentlig enten faldet eller gledet ved søbredden, vurderer politiet.

Ritzau/JP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her