*

Kommunalvalg
Indland

Toårig dreng druknet i swimmingpool

En 2-årig dreng mistede på tragisk vis livet lørdag eftermiddag, da han druknede i en indendørs swimmingpool i et kursuscenter lidt nord for Thisted.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struers netavis.

Den toårige dreng var på egen hånd gået på opdagelse i kursuscentret, mens hans mor var ved at skifte hans tvillingebror. Da familien efterfølgende leder efter den forsvundne dreng, finder de ham livløs på bunden af den indendørs swimmingpool, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Keld Nedergaard.

»Drengen blev efterfølgende bragt ind på Thisted Sygehus, hvor han bliver forsøgt genoplivet, men det lykkedes desværre ikke,« siger vagtchefen til Dagbladet Holstebro Struer.

Familien, der opholdt sig i kursuscentret, stammer fra Svenstrup i Nordjylland.

Kilde: Dagbladet Holstebro Struer
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her