*

Her er bedst at bo
Indland

Toårig dreng druknet i swimmingpool

En 2-årig dreng mistede på tragisk vis livet lørdag eftermiddag, da han druknede i en indendørs swimmingpool i et kursuscenter lidt nord for Thisted.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struers netavis.

Den toårige dreng var på egen hånd gået på opdagelse i kursuscentret, mens hans mor var ved at skifte hans tvillingebror. Da familien efterfølgende leder efter den forsvundne dreng, finder de ham livløs på bunden af den indendørs swimmingpool, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Keld Nedergaard.

»Drengen blev efterfølgende bragt ind på Thisted Sygehus, hvor han bliver forsøgt genoplivet, men det lykkedes desværre ikke,« siger vagtchefen til Dagbladet Holstebro Struer.

Familien, der opholdt sig i kursuscentret, stammer fra Svenstrup i Nordjylland.

Kilde: Dagbladet Holstebro Struer
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her